Βαθμολογία

Στην Ευκαρπία η ΑΕΛ

Χωρίς προβλήματα η ομάδα της ΑΕΛ ετοιμάζεται να ταξιδέψει αύριο στη Θεσσαλονίκη, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Ευκαρπίας για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β' Εθνικής.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα και ο τεχνικός της ΑΕΛ, Αβραάμ Παπαδόπουλος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με την αποστολή να βρίσκεται από αύριο στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα που καλείται να δώσει.

Η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα, χωρίς να έχει γνωρίσει την ήττα έως τώρα, ωστόσο αυτό δεν παίζει ρόλο για την αυριανή αναμέτρηση όπως τονίζει και ο γκαρντ της ΑΕΛ, Χρήστος Παπανικολάου που σχολιάζει: «Απ' όσο γνωρίζω η Ευκαρπία είναι μια ομάδα που τρέχει αρκετά στην επίθεση και πιέζει αρκετά στην άμυνα. Πρέπει να αφήσουμε έξω από το μυαλό μας τις τέσσερις τελευταίες νίκες και να δείξουμε την πρέπουσα προσοχή και συγκέντρωση ώστε να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα».

H ομάδα της Ευκαρπίας ισοβαθμεί με την ΑΕΛ, μεταξύ άλλων, στην 1η θέση της βαθμολογίας, έχοντας δώσει ωστόσο πέντε αγώνες μέχρι στιγμής, στους οποίους έχει πάρει τρεις νίκες και έχει γνωρίσει δύο ήττες.