Βαθμολογία

Ανατροπή σε δέκα λεπτά και νίκη για Γλαύκη

Η Δάφνη Γλαύκης φιλοξένησε την Δόξα Βλαχογιαννίου και οι γηπεδούχοι κέρδισαν με σκορ 2-1. Αν και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το γκολ του Πατσιωτού μέσα σε δέκα λεπτά έγινε η ανατροπή.

Στο 15ο λεπτό το Βλαχογιάννι θα ανοίξει το σκορ. Ο Κουρουμπίνος θα κάνει την σέντρα θα βρει το Πατσιωτό και εκείνος θα κατεβάσει άψογα την μπάλα με το στήθος και με ψύχραιμο πλασέ θα κάνει το 0-1 που θα ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες να διπλασιάσουν τα τέρματά τους αλλά οι Ζηρδέλης, Λιόλιος, Πατσιωτός και Κοκόμπελης δεν τα κατάφεραν. Έτσι στο 58’ αρχικά οι γηπεδούχοι θα μειώσουν με την κεφαλιά του Μπατσογιάννη (1-1) ύστερα από την σέντρα του Τσιώλη για να έρθει στο 68’ το γκολ από τον Φώτο για το τελικό 2-1.

Δάφνη Γλαύκης (Φώτης Πλίτσης): Κουκούτσης, Καραχάλιος, Τσιώλης Ευάγγ. (70′ Τσούτσας), Αλεξανδρής, Υφαντής, Σμυρλής, Κολιοφούτης, Μπατζογιάννης, Φώτος (78′ Τσιώλης Ν.), Βεργής, Σπανούλης.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Αλεξίου, Μπουζούκας, Μήσιος Δ., Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Κοκόμπελης (65′ Λιόλιος), Δήμος (65′ Κοντοθανάσης Δ.), Ζηρδέλης (85′ Ξεφτέρης), Πατσιωτός, Γκουρομπίνος.

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος. Βοηθοί: Δελληγιάννη Ευαγ., Τέγος.