Βαθμολογία

«Διπλό» για το Μελισσοχώρι!

Το Μελισσοχώρι κατάφερε να κερδίσει με σκορ 1-2 την νεανική και ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα της Ομόνοιας. Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετά προβλήματα με απουσίες και κάποιους παίκτες να παίζουν ενώ δεν ήταν στο 100%, αφού δεν υπήρχαν άλλες επιλογές.

Το συγκρότημα του Λάζαρου Λαζαρίδη είχε δύο δοκάρι με τους Μπέτση και Νάνο και σημαντικές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος χωρίς όμως να μπορεί να σκοράρει. Στο 40’ ο Κουτσογιάννης με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ (0-1), για να γίνει το 1-1 στο 55’ με τον Γιαννακό με κεφαλιά.

Στο 80’ διαμορφώθηκε το τελικό 1-2 από τον έμπειρο Μητσιάκο με κεφαλιά. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 65’ αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κουτσογιάννης.

Ομόνοια (Λάζαρος Λαζαρίδης): Κοσμάς, Δούρος (47’ λ.τ. Κυριακίδης – 80’ Πλίτσης), Κόκοβας, Θανάσης (15’ Σταυρόπουλος), Νάνος, Μπίλλης, Μπέτσης, Γκόνας, Αγγλόπουλος, Κακάμης, Γιαννακός.

Αστήρ Μελισσοχωρίου (Βασίλης Ταχτιντής): Λόζος Α., Λάϊος, Βαλώζος, Παπαϊωάννου (60’ Νούσιας), Καραπέτσας, Τάτσιος, Ζαφειρίου, Μπουτίνας (55’ Χατζής), Μητσιάκος, Λιάγκας (85’ Λόζος Κ.), Κουτσογιάννης.

Διαιτητική τριπλέτα: Γιάντσης, Τσακνάκη, Μπουρονίκος.