Βαθμολογία

Ο Μπέης έφερε τη νίκη για τον Αμπελωνιακό!

Με γκολ του Αλέξη Μπέη (μεταγραφή της τελευταίας στιγμής) ο Αμπελωνιακός πήρε μια σπουδαία νίκη κόντρα στους Αγίους Αναργύρους εκτός έδρας με σκορ 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι σίγουρα παρουσιάστηκαν καλύτεροι σε σχέση με άλλα παιχνίδια μετά και από τις προσθήκες των Γρηγορίου και Μπέη. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 47'. Ο Γρηγορίου έδωσε τη πάσα στον Μπέη και ο τελευταίος με ωραίο τελείωμα έκανε το 0-1.

Από την άλλη ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων είχε δύο βασικές απουσίες του Μάρκου Β. και του Αμαλαριώτη. Στο 30' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μια φάση με τον Ρουμελιώτη. Στο 35' ο Κουσιάς πήρε την κεφαλιά η μπάλα λίγο άουτ. Στο 44' σέντρα Γρηγορίου, κεφαλιά ο Μπέης ελάχιστα άουτ.

Στα τελευταία λεπτά οι Ρουμελιώτης, Μπακαρτζής, Μητρακούλης και Βιλανάκης προσπάθησα να φέρουν το ματς στα ίσα χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Μάκης Αλεξούδης): Παυλόπουλος, Μητρακούλης, Πλιάγκας, Παναγιώτου, Μπακαρτζής, Μούμος, Ρουμελιώτης, Κουσιάς, Αντωνόπουλος (75' Ευαγγέλου, Βράκας (60' Τσιφλίζογλου), Σαμπάνης (55' Βιλανάκης Γ.).

Αμπελωνιακός (Τάκης Παραφέστας): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Κωτούλας, Γκόλτσιος, Φετάου (65' Ψήρας), Χατζούλης, Μπέης, Γρηγορίου, Πατρίκου (80' Θεοχάρης), Βούκιας (60' Λιόντος), Τζιαρτζιάνης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Τσιτρούλης, Τσιρογιάννης.