Βαθμολογία

Τα δοκάρια σταμάτησαν τον Αχιλλέα

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο (7/11) στο γήπεδο της Γιάννουλη, όπου η τοπική Δήμητρα αναμετρήθηκε με τον Αχιλλέα Φαρσάλων.
Οι γηπεδούχοι το πάλεψαν παρά τις δυσκολίες που είχαν να αντιμετωπίσουν και κατάφεραν στην επανάληψη να ισοροπήσουν το παιχνίδι και μάλιστα στο φινάλε να το "κλέψουν".

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και δύο φορές τα σουτ σταμάτησαν στο δοκάρι! Στο 10' σέντρα του Νεμπεγλέρα, κεφαλιά ο Τσανάκας λίγο άουτ. Στο 15' ατομική ενέργεια ο Μπλατσέρης, μπήκε στη περιοχή πάτησε τη μπάλα για τον Βούλγαρη, αυτος πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο έκανε το σου η μπάλα στο δοκάρι.

Στο 30' σέντρα ο Μπένος, κεφαλιά ο Μαλάκος η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Στο 44' δυνατό σουτ του Βούλγαρη μπλόκαρε ο Παναγιωτόπουλος.
Στο 56' σέντρα του Μπλατσέρη από δεξιά, ο Μαλάκος έκανε την προβολή η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 66' σέντρα ο Φιλλιπούλης από αριστερά, ο Μαλάκος στη πορεία της μπάλας έκανε το σουτ και μπλόκαρε ο Παναγιωτόπουλος. Στο 87' στην αντεπίθεση η Γιάννουλη, ένα σουτ του Κατσαμάκα πέρασε λίγο άουτ.

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Γκουντρουμπής, Μηνάς (93' Τσίρκας), Καλούσης, Εμμανουήλ, Θώμος, Αμπατζίδης (65' Χατζηγρηγορίου), Μανάκας, Κατσαμάκας (88' Δαούλας), Μπάμπαλης, Μακρής.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Γιάννης Μπουρνάκας): Γκικούδης, Οικονόμου (86' Τλούπας), Τσανάκας, Καραμπούζης, Φιλλιπούλης, Κομισόπουλος (63' Ζαγγανάς), Νεμπεγλέρας, Μπλατσέρης (74' Τσετεροκλής), Βούλγαρης, Μπένος, Μαλάκος.  

Διαιτητική τριπλέτα: Κορέστης, Καρακώστας, Ευστρατίου.