Βαθμολογία

Δύσκολα παιχνίδια και για τους τρεις

Την προσεχή Κυριακή θα διεξαχθεί η 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής (15:00). Δωτιέας Αγιάς, Οικονόμος Τσαριτσάνης και Τύρναβος θα έχουν δύσκολες αποστολές!

Η ομάδα του Δωτιέα κάνει ως τώρα μια τρομερή πορεία και σίγουρα με ανεβασμένη ψυχολογία θα υποδεχθεί την Πύδρα Κίτρους με στόχο άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα το ματς θα είναι δύσκολο, όμως το συγκρότημα του Γιάννη Αλεξούλη θα παλέψει κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο και με την βοήθεια του κόσμου θέλει να φτάσει σε μία ακόμη νίκη.

Από την άλλη ο Οικονόμος θέλει να αφήσει στο παρελθόν την ήττα από τον Αιγινιακό και να δει το ματς κόντρα στον Πιερικό εκτός έδρας. Οι παίκτες του Τάσου Μπεριτζά θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες αφού ξέρουν καλά πως μπορούν. Η ήττα από την ομάδα της Κατερίνης αποτελεί μαγική εικόνα και ο Οικονόμος περιμένει το προσεχές ματς ώστε να κάνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα, γνωρίζοντας φυσικά και τις δυσκολίες.

Τέλος ο Τύρναβος βλέπει τα περιθώρια να έχουν στενέψει μετά και τη νέα "γκέλα" από τον Φωκικό εντός έδρας. Ο τεχνικός Μίλτος Ζιάκας και οι παίκτες του θα πάνε να δώσουν μια μεγάλη "μάχη" στη Νέα Ιωνία κόντρα στη Νίκη Βόλου σε ένα ματς σίγουρα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Παρόλα αυτά όλοι στον Τύρναβο πιστεύουν πως από το συγκεκριμένο παιχνίδι κάτι θετικό μπορούν να πάρουν και θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις.

2ος όμιλος (9η αγωνιστική)

Φακαδόνα-Φωκικός
Πανυτσίδης, Ιωαννίδης, Μπαλιάγκας (Κοζάνης)
Αιγινιακός-Πύρασος
Παρχαρίδης, Τσακίρης, Κουβαλάκης (Δράμας)
Νίκη Βόλου-Τύρναβος
Χανίδης, Μιχαηλίδης, Νταβέλας (Μακεδονίας)
Πιερικός-Οικονόμος
Γκουγκούδης, Γκαϊντατζής, Αναστασιάδης (Σερρών)
Αχέρων Καναλακίου-Οπούντιος
Σταυρόπουλος, Πίττας, Καραμέρος (Ηλείας)
Δωτιέας Αγιάς-Πύδνα Κίτρους
Δραγούσης, Τσαμπαζάκης, Αβραμίδης-Σιδηρόπουλος (Κιλκίς)
Θεσπρωτός-Εθνικός Φιλιππιάδας
Τίκας, Τακόπουλος, Κανιούρας (Καρδίτσας)
Ρήγας Φεραίος-Αχιλλέας
Μηλιάδης, Παπαδόπουλος, Φράγιος (Μακεδονίας)