Βαθμολογία

Νέο πρόσωπο στην εθνική ο Ντάιερ

Την πρώτη του κλήση στην ανδρική ομάδα της Αγγλίας κέρδισε ο Έρικ Ντάιερ, ο οποίος ενημερώθηκε ότι συμπεριελήφθη στα πλάνα του Ρόι Χότζον για τα επόμενα φιλικά κόντρα στην Ισπανία (13/11) και τη Γαλλία (17/11).   

«Παρθενική» εμφάνιση, λοιπόν, για τον νεαρό μέσο της Τότεναμ, ο οποίος θα συναντήσει στα «τρία λιοντάρια» τον συμπαίκτη του Ντέλε Άλι, που επιλέχθηκε ξανά από τον πολύπειρο τεχνικό.

Από τις υπόλοιπες κλήσεις ξεχωρίζει αυτή του Φαμπιάν Ντελφ. Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι είδε ξανά το όνομά του στη σχετική λίστα, αφού το τεχνικό τιμ έκρινε πως είναι απολύτως έτοιμος να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του μετά τον πρόσφατο τραυματισμό. Αναλυτικά η αποστολή των «τριών λιονταριών»:

Τερματοφύλακες: Μπάτλαντ (Στόουκ), Χαρτ (Μαν. Σίτι), Χίτον (Μπέρνλι)

Αμυντικοί: Μπερτράντ (Σαουθάμπτον), Κέιχιλ (Τσέλσι), Κλάιν (Λίβερπουλ), Γκιμπς (Άρσεναλ), Τζόουνς (Μαν. Γιουνάιτεντ), Σμόλινγκ (Μαν. Γιουνάιτεντ), Στόουνς (Έβερτον), Γουόκερ (Τότεναμ).

Μέσοι: Ντέλε Άλι (Τότεναμ), Ντάιερ (Τότεναμ), Μπάρκλεϊ (Έβερτον), Κάρικ (Μαν. Γιουνάιτεντ), Ντελφ (Μαν. Σίτι), Λαλάνα (Λίβερπουλ), Μίλνερ (Λίβερπουλ), Σέλβι (Σουόνσι), Στέρλινγκ (Μαν. Σίτι).

Επιθετικοί: Κέιν (Τότεναμ), Ρούνεϊ (Μαν. Γιουνάιτεντ), Βαρντί (Λέστερ).