Βαθμολογία

Σοβαρός κίνδυνος για τιμωρία της έδρας του Άρη

Καμπάνα φαίνεται ότι θα έρθει για τον Άρη λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών του στο παιχνίδι της Κυριακής (1/11) με τον Νέστο Χρυσούπολης. Τα πράγματα ξέφυγαν πριν αρχίσει το παιχνίδι με την Αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων κατά των οπαδών των του Άρη.

Έτσι η ομάδα θα πληρώσει τα σπασμένα με τον κανονισμό να προβλέπει τιμωρία της έδρας για 1 με 2 αγωνιστικές και πρόστιμο από 40.000 ευρώ έως 100.000 ευρώ. Πάντως ως προς το προστιμο ενδέχεται να είναι πολύ μικρότερο από τα 40.000.

Από την ΕΠΟ το μεσημέρι της Πέμπτης (5/11) γνωστοποιήθηκαν τα εξής: «Ο κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του «ΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΡΗΣ» νόμιμα εκπροσωπουμένου, διότι την 1 Νοεμβρίου 2015 στο Δημοτικό γήπεδο Χρυσούπολης του νομού Καβάλας, όπου διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ, ως γηπεδούχου και Α.Σ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ως φιλοξενούμενης ομάδας, φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας (ΑΡΗΣ) δημιούργησαν «εκτεταμένα επεισόδια». Οι παραπάνω πράξεις προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14, 15 παρ. 6 (περ. α και γ) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».