Βαθμολογία

Γκουαρδίολα: «Θα πάμε για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό»

Μπορεί οι φίλοι της Άρσεναλ να φοβούνται μια ενδεχόμενη «γκελα» της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στον Ολυμπιακό, κάτι που αυτόματα θα τους θέσει εκτός συνέχειας στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο ο Πεπ Γκουαρδίολα φρόντισε να τους ηρεμήσει.

Μετά την ήττα με 5-1 από τη Μπάγερν Μονάχου, οι πιθανότητες η Άρσεναλ να πάρει μία από τις δύο θέσεις που θα την οδηγήσουν στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ελάχιστες.

Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να πάρει τη νίκη ή έστω την ισοπαλία στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στους Βαυαρούς, όλα τελειώνουν για τους «κανονιέρηδες», ωστόσο ο Πεπ Γκουαρδίολα φρόντισε να τους... καθησυχάσει, τονίζοντας πως η ομάδα του θα κυνηγήσει τη νίκη.

«Κάνετε αυτή την ερώτηση σε έναν προπονητή και μία ομάδα, την ώρα που ξέρετε ότι είναι αδύνατο να μην προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι», υπογράμμισε αρχικά.

«Οι οπαδοί της Άρσεναλ πρέπει να είναι ήρεμοι. Οι παίκτες θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό. Ίσως να μην τα καταφέρουμε, αλλά αυτό δεν θα γίνει επειδή δεν θα παλέψουμε. Θέλουμε να είμαστε πρώτοι στον όμιλο», επεσήμανε.