Βαθμολογία

Μαρτίνεθ: «Υπολογίζω τον Μιραλάς»

Σε αντίθεση με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου περί πιθανής αποχώρησης του Κέβιν Μιραλάς από την Έβερτον τον ερχόμενο Γενάρη, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ φρόντισε να τονίσει πως ο Βέλγος άσος βρίσκεται στα πλάνα του. Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κέβιν Μιραλάς να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Ο Βέλγος έχει βρεθεί μόλις τρεις φορές στο βασικό σχήμα της Έβερτον, οι δύο εκ των οποίων στο Λιγκ Καπ. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει κάτι για τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο οποίος διέψευσε την αποχώρηση του παίκτη.

«Δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο ψέμα. Ο Κέβιν είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης από τότε που βρίσκομαι στον σύλλογο. Το ξεκίνημα της σεζόν ήταν δύσκολο για εκείνον, μιας και είχες κάποιους τραυματισμούς. Μετά είχε την αποβολή, επομένως δεν ήταν διαθέσιμος για τρία παιχνίδια», ανέφερε σε πρώτο βαθμό.

«Ο τρόπος που δουλεύει στην προπόνηση είναι άκρως εντυπωσιακός. Νομίζω πως είναι βελτιωμένος σαν ποδοσφαιριστής και είναι σημαντικό για εμάς που ο Κέβιν είναι πιο φρέσκος τώρα που μπαίνουμε στο δεύτερο μισό της σεζόν και θα επωφεληθούμε από αυτό», υπογράμμισε.