Βαθμολογία

Ο κόσμος έδωσε τη λύση στον Αμπράμοβιτς

Το ρολόι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» έδειχνε το 35ο λεπτό όταν ο κόσμος στις κερκίδες άρχισε να αποθεώνει τον Ζοσέ Μουρίνιο δίνοντας τη δική του απάντηση στον αγγλικό Τύπο αλλά και ίσως τη λύση στις σκέψεις του Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Μια μέρα πριν τον αγώνα ήταν η απολαυστική συνέντευξη του Τζον Τέρι. Πριν την έναρξη του αγώνα, ήταν το μεγάλο πανό «Είσαι ένας από εμάς» από τους οπαδούς των μπλε. Κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ντινάμο, ήταν οι ιαχές.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο βρήκε τους συμπαραστάτες που αναζητούσε μέσα από τη σιωπή του, στην καθημερινή μάχη που δίνει με την κριτική προς το πρόσωπό του. Δίχως να το ζητήσει, ένιωσε ένα μαξιλαράκι ασφαλείας, το οποίο συνδυάστηκε με μια πολύτιμη νίκη από το εκπληκτικό γκολ του Γουίλιαν.

Λες και η θετική ενέργεια που κυριάρχησε τα τελευταία 24ωρα στο Λονδίνο, έδωσε ώθηση στο πόδι του Βραζιλιάνου να στείλει την μπάλα εκεί όπου δεν μπορούσε να βρει απάντηση ο Σοφκόφσκι.

Ο Αμπράμοβιτς, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ότι δεν διστάζει να πάρει αποφάσεις, ίσως από το βράδυ της Τετάρτης σκεφτεί περισσότερο με το... συναίσθημα που του δημιούργησαν οι φίλοι της Τσέλσι. Η αποθέωση του Μουρίνιο από τους φιλάθλους και το γεγονός ότι ο Πορτογάλος σήκωσε το χέρι για να τους ευχαριστήσει, ήταν μια κίνηση που ίσως δείχνει στον Ρώσο πως στην Τσέλσι υπάρχει ενότητα, ικανή να ξεπεράσει τον πιο δύσκολο σκόπελο από τότε που ανέλαβε ο ίδιος τις τύχες της ομάδας.