Βαθμολογία

Εκτός ομάδας ο Τάουνσεντ!

Την τιμωρία του Άντρος Τάουνσεντ, για το επεισόδιο που είχε με τον γυμναστή της Τότεναμ, αποφάσισε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ο οποίος έθεσε τον παίκτη εκτός ομάδας!

Ο 24χρονος εξτρέμ, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί ούτε μία φορά βασικός φέτος στο πρωτάθλημα, ήρθε στα χέρια με τον μέλος του τιμ των «spurs», Νέιθαν Γκάρντινερ αμέσως μετά τη λήξη του ματς με την Άστον Βίλα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό προφανώς και δεν πέρασε έτσι από τους ανθρώπους της Τότεναμ και σήμερα ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο ανακοίνωσε πως ο παίκτης δεν προπονήθηκε με το υπόλοιπο σύνολο και τέθηκε εκτός αποστολής για την αυριανή (5/11) αναμέτρηση με την Άντερλεχτ λόγω του πειθαρχικού παραπτώματος που υπέπεσε! Μάλιστα άφησε «ανοικτό» το χρονικό διάστημα της απουσίας τους από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

«Δεν πήρε μέρος στην προπόνηση και δεν είναι διαθέσιμος για το αυριανό παιχνίδι. Όταν συμπεριφέρεσαι με τον λάθος τρόπο, προφανώς και πρέπει να πληρώσεις… Είναι δική μου απόφαση το πότε θα επιστρέψει. Τα θέματα πειθαρχίας είναι πού σημαντικά για εμένα» ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή Τύπου ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο.