Βαθμολογία

Με ανατροπή ο Σμόλικας

Νίκη-πρόκριση με σκορ 2-1 πήρε ο Σμόλικας Φαλάνης, απέναντι στον Αετό Μακρυχωρίου για το Κύπελλο Ερασιτεχνών. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι, έφτασαν σε αυτό το αποτέλεσμα με ανατροπή.

Ο Αετός, άνοιξε το σκορ στο 18’ με τον Κουσιώρα, όμως λίγο πριν τελειώσει το πρώτο μέρος, ο Παυλόπουλος με αυτογκόλ, έκανε άθελά του το 1-1. Στην συνέχεια, το παιχνίδι συνεχίστηκε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, μέχρι και το 80’, όταν ο Δάσσιος Ι., έκανε χέρι στην περιοχή και αποβλήθηκε, ενώ ο διαιτητής έδειξε το σημείο το πέναλτι.

Την εσχάτη των ποινών, εκτέλεσε ο Κώστας Κολοβός, που ήταν εύστοχος, έκανε το 2-1 και έδωσε την πρόκριση και την νίκη στην ομάδα του.

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Κακανούλιας): Μόρας, Κολοβός Κ., Μάρκου, Τσούπρος (46’ Σκούπρας), Τανάγιας, Πατσής, Δολιάνης (46’ Κολοβός Χρ.), Λιανός (75’ Στυμονιάρης), Μπαρούτας, Κόκρας, Κακαβίτσης.

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Κωνσταντίνου, Δάσσιος Διον., Δάσσιος Ι., Πολύζος, Γκαμπέτας (60’ Τέας), Παπαδημητρίου, Νικούλης, Καλπίας, Αποστόλου (46’ Παυλόπουλος), Δαλαμπύρας (84’ Γεωργίου), Κουσιώρας.

Διαιτητής: Τσιοφλίκη Βοηθοί: Γκαρέλης, Καραμπούλας.