Βαθμολογία

Κρίσιμες ώρες για τον Τύρναβο

Το παιχνίδι με τον Φωκικό ήταν σίγουρα κομβικό για τον Τύρναβο που δεν ξεκίνησε καλά το φετινό πρωτάθλημα! Μπορεί η διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα ο πρόεδρος Βασίλης Μπρέζας να έχει κάνει τα πάντα για την ομάδα από θέμα οργάνωσης αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχουν έρθει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η ομάδα ξεκίνησε από νωρίς την προετοιμασίας της, δούλεψε πολύ αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα στις πρώτες αγωνιστικές. Η νέα «γκέλα» με το Φωκικό που ισοδυναμεί με ήττα έχει φέρει αρκετούς κραδασμούς στην ομάδα και με το τελευταίο σφύριγμα τα πηγαδάκια στο γήπεδο πήραν…φωτιά! Ιδιαίτερα ενοχλημένος και προβληματισμένος είναι ο πρόεδρος Βασίλης Μπρέζας και σίγουρα οι επόμενες ώρες θα φέρουν εξελίξεις.

Το θέμα του προπονητή αναγκαστικά μπαίνει σε πρώτη γραμμή αφού ο χρόνος πλέον πιέζει ασφυκτικά. Οι πληροφορίες του athleticlarissa.gr αναφέρουν πως η διοίκηση της ομάδας θα αποφασίσει άμεσα για τις εξελίξεις που θα γίνουν ώστε να μπορέσει ο σύλλογο να ορθοποδήσει στην κατηγορία. Θυμίζουμε πως την προσεχή Κυριακή ο Τύρναβος θα αγωνιστεί στη Νέα Ιωνία του Βόλου κόντρα στην Νίκη σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.