Βαθμολογία

Έκανε την έκπληξη στα πέναλτι η Κοιλάδα

Νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση πήρε η Κοιλάδα, η οποία κέρδισε με σκορ 4-2 την Δήμητρα Γιάννουλης στην διαδικασία των πέναλτι και έτσι πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΛ.

Οι γηπεδούχοι, είχαν σε μεγάλη μέρα τον Καζάνι, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, κατά την κανονική διάρκεια, αλλά και την παράταση του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, ο Γκέρσι Καζάνι, έκανε το 1-0 στο 9’, για να ισοφαρίσει η Γιάννουλη σε 1-1 με τον Χατζηγρηγορίου στο 23ο λεπτό. Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς στο 36’, ο Γκαλγκανόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο δεύτερο μέρος, η Κοιλάδα, ο Καζάνι έβαλε και πάλι μπροστά την Κοιλάδα, σημειώνοντας το 2-1, όμως ο Μπαμπάλης ισοφάρισε για την Γιάννουλη, στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Εκεί, οι δύο ομάδες, δεν έλυσαν τις διαφορές τους, καθώς ο Καζάνι έκανε το 3-2 για την Κοιλάδα, όμως η Γιάννουλη ισοφάρισε και πάλι σε 3-3 με τον Μαντζαφλάρα κι έτσι το ματς πήγε στα πέναλτι. Εκεί, οι Γκέρσι Καζάνι, Ευθυμιάδης, Γκομοσίδης και Σδράλης ευστόχησαν, ενώ για την Γιάννουλη, Κατσαμάκας και Μπαμπάλης δεν κατάφεραν να σκοράρουν, καθώς νικήθηκαν από τον εξαιρετικό Τέρπο.

Κοιλάδα (Θοδωρής Εμμανουήλ): Τέρπος, Σδράλης Β., Μπούρας (65’ Αβραμούλης), Ανδρεάδης, Τριανταφύλλου, Τσιαδήμος, Καζάνι Γκ., Γκομοσίδης, Μπούρης (80’ Ευθυμιάδης), Καζάνι Κ. (91’ Πρασσάς), Κατσούλης.

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Μπέτσιος (46’ Γκουντρουμπής), Καλούσης, Εμμανουήλ, Αμπατζίδης, Θώμος, Μανάκας (55’ Μπαμπάλης), Γκαλγκανόπουλος, Χατζηγρηγορίου (75’ Μαντζαφλάρας), Μακρής.

Διαιτητής: Διαμαντής Βοηθοί: Γκαραβέλης, Δεδικούσης.