Βαθμολογία

Ο Ραμάϊ έδωσε το τρίποντο στον Δωτιέα!

Με γκολ του Αντώνη Ραμάϊ, ο Δωτιέας Αγιάς πέρασε από την δύσκολη έδρα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με σκορ 0-1 και έτσι παρέμεινε στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα έχοντας ως τώρα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο 84’ με κεφαλιά του Ραμάϊ ύστερα από σέντρα του Καρβούνη. Το παιχνίδι ήταν ενδιαφέρον, κρίθηκε στα τελευταία λεπτά με την Λαρισινή ομάδα να παρουσιάζεται σε ένα ακόμη ματς ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

Οι παίκτες του Γιάννη Αλεξούλη είχαν αρκετές ευκαιρίες και ιδιαίτερα με τον Καρβούνη. Η ομάδα της Κατερίνης το πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Αγιάς.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Βασιλειάδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Τασίδης, Σκέντος, Ποτουρίδης, Καρατζάογλου, Ζαχαράκης, Κατσιαμήτας, Νάκας (75' Καπασακαλίδης), Κοτσιαρίδης (82' Τσαγκαράκης)

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Αλεξούλης): Μπαταβάνης, Γούτος, Τσακάλι, Κόκκας, Παππάς (80’ Κορλός), Σούλι, Ντακούλας, Καρβούνης, Ραμάϊ, Μπαλογιάννης (65’ Τσιρογιάννης), Ιωαννίδης (75’ Τσατσαλίδης).