Βαθμολογία

Κερδίζει και στο Κύπελλο ο Αχιλλέας

Νίκη με σκορ 1-2 πήρε ο Αχιλλέας Φαρσάλων, στο γήπεδο της Αμπελιάς, επί του τοπικού Ολυμπιακού και έτσι προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν ορεξάτοι στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Ζαγγανάς, με διπλή προσπάθεια, σημείωσε το 0-1. Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι, προσπάθησαν κι έφτασαν στην ισοφάριση στο 51ο λεπτό, όταν ο Δενελάβας Ελ., με διπλή προσπάθεια κι αυτός, έκανε το 1-1.

Από εκεί και πέρα, ο Αχιλλέας πήρε μπροστά και βγήκε στην επίθεση για να σκοράρει, κάτι που έγινε λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο Ζαγγανάς, με δεύτερο προσωπικό τέρμα, σημείωσε το 1-2, που έδωσε την νίκη και παράλληλα την πρόκριση στον Αχιλλέα.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Κώστας Σταμόπουλος): Πατρίκιος, Σπαθαριώτης (75′ Πολυμερόπουλος), Τολιόπουλος, Αλεξούλης, Δενελάβας Ν., Παναγιωτόπουλος, Σιδηρόπουλος, Καραγκέλης, Δενελάβας Ελ., Σκλαπάνης, Καμπέρης (60′ Κατσικόπουλος).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Γιάννης Μπουρνάκας): Κουτσοκέρας, Καραθανάσης (75′ Καραμπούζης), Τλούπας, Τσούλης, Πατσιούρας, Ξυνογαλάς (53′ Φιλιππούλης), Κομισόπουλος, Τσετιροκλής, Πλιάγκας (53′ Κουρούμαλος), Αναγνώστης, Ζαγγανάς.

Διαιτητής: Γρηγοριάδης Βοηθοί: Σπανούλης, Τέγος.