Βαθμολογία

Έκανε τα εύκολα δύσκολα η Νίκαια

Νίκη με σκορ 3-2 πήρε ο Παναγροτικός Νίκαιας, απέναντι στο Αβέρωφ και προκρίθηκε έτσι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών του Νομού μας. Οι γηπεδούχοι, αν και κατάφεραν να προηγηθούν με τρία τέρματα, είδαν στην συνέχεια την ομάδα της Λάρισας να μειώνει σε 3-2 και να φτάνει κοντά στην ισοφάριση.

Συγκεκριμένα, στο 20’, ο Χριστοδούλου άνοιξε το σκορ για τον Παναγροτικό, σημειώνοντας το 1-0, ενώ ο Τριανταφυλλόπουλος, έκανε το 2-0 στο 25ο λεπτό. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης, σκόραρε και πάλι στο 40’, κάνοντας το 3-0, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, το Αβέρωφ αφυπνίστηκε και κατάφερε να κάνει το 3-1 με τον Ζαφειρούλη στο 60’, ενώ ο Σχοινάς, διαμόρφωσε το τελικό 3-2 στο 75’, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Ελευθέρογλου.

Παναγροτικός Νίκαιας (Βαγγέλης Κώτσιος): Γρηγορίου, Παπαχρήστου (70’ Τίκας), Σταυρινάκης (65’ Γκερλιώτης), Χονδρονάσιος, Παπακώστας, Πανδρεμένος, Καραφέριας, Τσιάρας, Τριανταφυλλόπουλος, Χριστοδούλου (50’ Μπούκας), Ολαμάνι.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Νίκος Γκαλίτσιος): Μαλλιόπουλος, Αγγελόπουλος, Γκουτσιούδης, Γενητσεφτσής, Μούτσιος, Κουτσάκης (65′ Σιαμαντούρας), Κωφός, Σχοινάς, Ελευθέρογλου, Γιώργης (70′ Χατζής Κ.), Ζαφειρούλης.

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος Βοηθοί: Τσιρογιάννης, Μπουρονίκος.