Βαθμολογία

Πρόκριση στα πέναλτι για το Βλαχογιάννι

Στην διαδικασία των πέναλτι χρειάστηκε να φτάσει η Δόξα Βλαχογιαννίου, για να πάρει την νίκη-πρόκριση, απέναντι στην Αναγέννηση Πουρναρίου, την οποία κέρδισε με σκορ 4-5, στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, για την 4η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών του Νομού μας.

Η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς επίσης και η παράταση, έληξαν με το άσφαιρο 0-0, με τους γηπεδούχους, να έχουν ευκαιρίες με τον Ζιούστη, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Πατσιωτό και τον Ζηρδέλη και θα μπορούσαν να έχουν πετύχει τέρμα στο 40’, όταν ο Δημήτρης Κοντοθανάσης εκτέλεσε πέναλτι, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στην συνέχεια, το Βλαχογιάννι, έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς στην παράταση και συγκεκριμένα στο 119’, ο Σουφχάρας αποβλήθηκε και έτσι το παιχνίδι πήγε στα πέναλτι. Γαρυφαλλόπουλος, Ζιούστης, Μιχάλης Κρητικός και Νεμπεγλέρας ήταν εύστοχοι για την ομάδα του Κώστα Μπακατσή, ενώ ο Γούργος δεν κατάφερε να σκοράρει.

Από την άλλη, για το Βλαχογιάννι, οι Πατσιωτός, Νίκος Μήσιος, Αθανασούλης, Ιωαννίδης και Ζηρδέλης, ευστόχησαν όλοι στα πέναλτι, με αποτέλεσμα να χαρίσουν την νίκη-πρόκριση στην ομάδα του Νίκου Φακίτσα, που πλέον πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Αναγέννηση Πουρναρίου (Κώστας Μπακατσής): Κρητικός Ι., Ζαϊρές, Σφέτσος (60’ Κρητικός Θωμ.), Γούργος, Πάσχος, Κρητικός Θεοφ. του Γ., Κρητικός Νικ. (60’ Ζιούστης), Νεμπεγλέρας, Κρητικός Μιχ., Τσιαμούρας, Γαρυφαλλόπουλος.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Αθανασούλης, Μπουζούκας (46’ Κοντοθανάσης Βρ.), Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Μήσιος Νικ., Κοκόμπελης (70’ Γκουρομπίνος), Μήσιος Δ. (46’ Αλεξίου), Ζηρδέλης, Πατσιωτός, Κοντοθανάσης Δ.

Διαιτητής: Χήτος Βοηθοί: Δεληγιάννη, Διαμαντής.