Βαθμολογία

Νίκη για τους Νέους, ήττα για τους Παίδες

Σε ένα από τα πιο γεμάτα παιχνίδια του Ενωσιακού οι Νέοι της Λάρισας κέρδισαν την αντίστοιχη των Τρικάλων με σκορ 3-4 σε ένα αγγλικό σκορ! Τα Τρίκαλα προηγήθηκαν με 1-0, η Λάρισα ανέκαμψε με 1-3, στη συνέχεια το ματς έγινε 3-3 και στο τέλος οι Λαρισαίοι πήραν το τρίποντο.

Οι σκόρερ των Τρικάλων ήταν οι Αλεξανδρής και Δημόπουλος ενώ για τη Λάρισα σκόραραν οι Κυρίτσης, Μπατζέλας και Αλατάς. Οι δύο ομάδες είχαν και από δύο αυτογκόλ με τους Κονόμη και Ταμπούρα.

Ήττα για τους Παίδες

Την Τετάρτη στο πλαίσιο της 2η αγωνιστικής η ομάδα Παίδων της Λάρισας έχασε με 2-1 από την αντίστοιχη των Τρικάλων. Η ομάδα της ΕΠΣΤ άνοιξε το σκορ στο 50 με γκολ του Τσιρογιάνη και επτά λεπτά αργότερα έφτασε και στο 2-0 με πέναλτι που αξιοποίησε ο Παπαδάκος μετά από ανατροπή Θ. Καρακώστα. Οι Παίδες της Λάρισας κατάφεραν μετά τα δύο γκολ να μειώσουν σε 2-1 με τον Τσαρούχα.

Παίδες Τρικάλων: Μπουρούσης, Καρακώστας Ε., Μπονέλης, Αγραφιώτης, Γκουβίνας, Καραγκούνης, Καλτσάς, Τάμπος(70΄Παλαντζάς) , Καρακώστας Θ.(75΄Γαντζούλας), Παπαδάκος, Τσιρογιάννης (63΄Γιαννακόπουλος).

Πάιδες Λάρισας: Κολοβός, Δραγατσίκης, Χλωρός, Καφανέλης, Παπακωνσταντίνου, Μπουζούκης, Τσαρούχας, Σούμπαση, Σκουλίδας, Λότος, Αθανασιάδης.