Βαθμολογία

Άιμπ: «Νιώθω σαν καινούργιος παίκτης»

Για τον ίδιο και για την υπόλοιπη ομάδα τα πράγματα είναι διαφορετικά με τον Γιούργκεν Κλοπ. Ο Τζόρντον Άιμπ δήλωσε πως με τον Γερμανό στον πάγκο της Λίβερπουλ, νιώθει σαν καινούργιος παίκτης και τόνισε πως ανυπομονεί να βγάλει αυτή τη δίψα στο χορτάρι.

«Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μας έχει πει ο προπονητής είναι πως πρέπει να αποτελούμε μια ομάδα που μπορεί να χάνει 2-0 και να ξέρει πως έχει χρόνο για να σκοράρει. Πρέπει να αποκτήσουμε νοοτροπία πως μπορούμε να σκοράρουμε δύο γκολ και στην συνέχεια και ένα τρίτο. Ήταν υπέροχα που καταφέραμε να επιστρέψουμε από το εις βάρος μας 1-0 κόντρα στην Τσέλσι γιατί είναι δύσκολο να το κάνεις, όπως και να την κερδίσεις στην έδρα της.

Μαθαίνουμε πολλά πράγματα στην προπόνηση. Υπάρχουν στιγμές που κοιτάμε κι αυτός εξηγεί κάτι. Έχουμε κάνει και αρκετές συναντήσεις που μας δείχνει πράγματα από προηγούμενα ματς. Είναι τέλεια να μαθαίνεις και το απολαμβάνω πάρα πολύ.

Με το νέο προπονητή όλα είναι πιο ζωηρά. Νιώθω σαν καινούργιος παίκτης και εξαρτάται από εμένα το να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να ξεχωρίζω στις προπονήσεις. Νιώθω καλά και το ίδιο ισχύει και για την ομάδα. Έχουμε κερδίσει δύο παιχνίδια, οπότε είναι κάτι καινούργιο. Πρέπει να κερδίσουμε και μερικά ακόμη και θεωρώ πως με την ψυχολογία και την εμπιστοσύνη υπέρ μας μπορούμε να τα καταφέρουμε» δήλωσε.