Βαθμολογία

Τσίρκοβιτς: «Έφυγα γιατί με… πούλησαν οι φίλοι μου»

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκονται οι διοικούντες τη Δόξα Ν. Μανωλάδας μετά τον τερματισμό της συνεργασίας με τον Μίκι Τσίρκοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός πλήρωσε τα… σπασμένα για την κακή πορεία της ομάδας στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, αλλά σχολίασε τις εξελίξεις από τη δική του οπτική γωνία.

Ο Τσίρκοβιτς τόνισε πως αποχωρεί καθώς θεωρήθηκε λίγος από τους επιτελείς του συλλόγου ώστε να τον οδηγήσει στη Β’ Εθνική και υπογράμμισε πως τον… πούλησαν οι φίλοι του.

«Επειδή δεν μ' αρέσει να κρύβουμε πίσω από το δάχτυλο αποδείχθηκε ότι είμαι λίγος προπονητής για τους ανθρώπους της Δόξας Νέας Μανωλάδας για να μπορέσω να πετύχω το κρυφό τους πόθος να πάμε την ομάδα στη Β’ Εθνική», είπε.

«Η άνοδος ήταν ένας κρυφός πόθος από το καλοκαίρι. Αυτό αντιλήφθηκα από τις συζητήσεις που έγιναν. Από εκεί και πέρα, τελείωσε η συνεργασία μας, εύχομαι από τη καρδιά μου καλή επιτυχία στην ομάδα. Φεύγω σαν αποτυχημένος.

Δεν έχω μάθει να κρύβομαι, όμως την αλήθεια την ξέρω εγώ και οι παίκτες μου. Θεώρησα ότι έχω φίλους για αυτό επέστρεψα. Δυστυχώς αποδείχθηκε ότι οι φίλοι με πούλησαν ενώ εγώ δεν το έκανα ποτέ κι είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες της Δόξας με το τέλος του πρωταθλήματος θα είναι στην πρώτη τετράδα», πρόσθεσε.