Βαθμολογία

ΜακΝτόναλντ: «Δεν υπάρχει αυτοπεποίθηση... »

Το πνευματικό κομμάτι στην Άστον Βίλα χρειάζεται αρκετή δουλειά από τον Ρεμί Γκαρντ, όπως τόνισε ο Κέβιν ΜακΝτόναλντ μετά τα όσα είδε από την ομάδα στην ήττα (3-1) από την Τότεναμ στο Λονδίνο. Ο υπηρεσιακός κόουτς υποστήριξε πως λόγω της βαθμολογικής θέσης δεν υπάρχει αυτοπεποίθηση, ενώ δήλωσε διαθέσιμος αν θέλει ο νέος κόουτς να τον έχει στο πλευρό του.   

«Όταν είσαι στον πάτο της βαθμολογίας, πάντα υπάρχει πρόβλημα στην αυτοπεποίθηση της ομάδας και την πίστη στις ικανότητές της για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Ειδικά στους νεαρούς ποδοσφαιριστές συμβαίνει αυτό στο ψυχολογικό κομμάτι. Πρέπει να... ψηθούν περισσότερο και να ωριμάσουν ποδοσφαιρικά. Στα τελευταία 20 λεπτά έδειξαν να το πιστεύουν και να πιστεύουν στους εαυτούς τους...

Αυτό που έχει στα χέρια του πλέον ο Ρεμί Γκαρντ, είναι ένα υλικό που δουλεύει σκληρά και θέλει να δουλέψει. Πρέπει να τους δείξει να κρατούν περισσότερο και καλύτερα τη μπάλα και να μην έχουν το φόβο όταν παίζουν. Εγώ θα του πω ορισμένα πράγματα, θα του μεταφέρω στοιχεία κι από εκεί και πέρα είμαι στη διάθεσή του για οτιδήποτε... Έχει καλύτερο βιογραφικό από εμένα και εξαρτάται από εκείνον...» ήταν τα λόγια του.