Βαθμολογία

Πελεγκρίνι: «Ανθρώπινο το λάθος του Χαρτ»

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι υπερασπίστηκε τον Τζο Χαρτ για το λάθος που οδήγησε στην ισοφάριση της Νόριτς, πριν το τελικό 2-1, λέγοντας πως ως άνθρωπος «δικαιούται» να έχει και τις άτυχες στιγμές του.

«Νομίζω πως αξίζαμε το αποτέλεσμα. Κυριαρχήσαμε από την αρχή και προσπαθήσαμε από το πρώτο λεπτό να σκοράρουμε. Η Νόριτς έπαιξε πολύ καλά γιατί αμύνθηκε εξαιρετικά με 11 παίκτες κοντά στην περιοχή της.

Ήταν δύσκολο να δημιουργήσουμε χώρους, αλλά δημιουργήσαμε 3-4 ευκαιρίες τις οποίες χάσαμε. Εν τέλει ανοίξαμε το σκορ με ένα όμορφο γκολ του Οταμέντι. Δυστυχώς δεχθήκαμε την ισοφάριση με ένα άτυχο γκολ, αλλά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και προσωπικότητα. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και τελικά σκοράραμε με ένα πέναλτι και χάσαμε ακόμη ένα.

Το γκολ ήταν μια άτυχη στιγμή. Κάποιες φορές τυχαίνουν και τέτοια. Ο Τζο είναι άνθρωπος και μπορεί να κάνει λάθη όπως όλοι μας. Εκτός από αυτή τη φάση, στα δύο και μοναδικά σουτ που δέχθηκε αντέδρασε πολύ καλά γιατί είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας. Παίξαμε κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα, αλλά τα πήγαμε καλά» σχολίασε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι.