Βαθμολογία

Εικόνες και σχόλια από το ματς Φαρκαδόνα – Τύρναβος

Το athleticlarissa.gr και η Βάσω Γκατζούλη κάλυψε την αναμέτρηση της Φαρκαδόνας με τον Τύρναβο (1-0) και σας μεταφέρει ένα ενδιαφέρον φωτογραφικό υλικό καθώς και παραλειπόμενα από την αναμέτρηση!

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Φαρκαδόνα και τον Τύρναβο με τελικό σκορ 1-0 διεξήχθη στο γήπεδο της Οιχαλίας αφού η το γήπεδο της Φαρκαδόνας χρειάζεται κάποιες ακόμη βελτιώσεις.

Το ματς ήταν κρίσιμο και για τις δύο ομάδες και έτσι συγκέντρωσε τα βλέμματα πολλών θεατών. Η κερκίδα ήταν κατάμεστη και ανάμεσα στους φιλάθλους και αρκετοί από τον Τύρναβο.

Και οι δύο ομάδες από τα πρώτα λεπτά έδειξαν να θέλουν τη νίκη η κάθε μία από την μεριά της. Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην ομάδα του Τυρνάβου αφού είχε την μεγαλύτερη κατοχή. Όπως πληροφορηθήκαμε δεν πέρασε άλλη ομάδα από την Φαρκαδόνα με τόσα καλά στοιχεία, Η δύναμη ήταν εκείνη που κυριαρχούσε στο γήπεδο και για τις δύο ομάδες και όλα φαινόταν στην επανάληψη πως θα κρινόταν στην λεπτομέρεια.

Η Φαρκαδόνα μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και όταν στο 63’ κατάφερε να σκοράρει έδωσε «φτερά» στα πόδια των παικτών που συνέχισαν να πιέζουν και για ένα δεύτερο γκολ.

Ο Τύρναβος αν και προσπάθησε με όσες δυνάμεις του είχαν περισσέψει δεν κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Αυτό που είναι βέβαιο είναι πως όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο έφυγαν με πολύ καλές εντυπώσεις αφού το ματς ήταν συναρπαστικό. Υποδειγματική η φιλοξενία της διοίκησης της Φαρκαδόνας.