Βαθμολογία

«Φόρτσαρε» στο δεύτερο και το πήρε ο Ροδιακός

Νίκη με σκορ 3-1 πήρε ο Ροδιακός, απέναντι στην Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου, για την 5η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Μιχάλη Μαλαμά, άνοιξε το σκορ στο 42ο λεπτό, όταν ο Ρόκα εκτέλεσε ένα κόρνερ με πάσα στον Τσιόγκα, που έβγαλε την σέντρα για τον Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος με κεφαλιά σημείωσε το 1-0 για την ομάδα της Ροδιάς.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να ισοφαρίσουν, όταν ο Αποστόλης Γραμμένος σημείωσε το 1-1 με προσπάθεια από το κέντρο. Παρ’ όλα αυτά, η χαρά δεν κράτησε για πολύ, καθώς στο 67’ ο Κακαβίτσης έκανε το 2-1 για τον Ροδιακό, ενώ τον θρίαμβο ολοκλήρωσε ο Γάλλος, που εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε έπειτα από ατομική ενέργεια, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Ροδιακός, είχε και δύο δοκάρια, με τον Γάλλο και τον Τσιόγκα, ενώ οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παππά, με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 65ο λεπτό, έχοντας μάλιστα και αρκετά παράπονα από την διαιτησία.

Ροδιακός (Μιχάλης Μαλαμάς): Κούρτης, Γκαμπέτας, Τσέτσιλας, Χαραλαμπόπουλος, Γεροστέργιος, Μπαλκούρας, Τσιόγκας, Φωτίου (46’ Τόρης), Γάλλος (77’ Βόγγολης), Ρόκα, Κακαβίτσης (68’ Τανάγιας).

Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου (Στέφανος Μπόρας): Γιαννάκος, Δαλώσης, Μητούλας, Γραμμένος Α. (76’ Ξεφτέρης Χρ.), Παππάς, Λυμπίκης Α. (73’ Γραμμένος Β.), Γεωργάκης, Βαλιάκος Μ., Λυμπίκης Ηλ., Τάμπλης, Χατζής (64’ Γραμμένος Χρ.).

Διαιτητής: Γκαραβέλης Βοηθοί: Βασιλός, Μπάρκας.

Γιώργος Μητσιούλης