Βαθμολογία

«Τεσσάρα» και «προοδεύει» η Βερδικούσια

Νίκη με σκορ 4-2 πήρε η Προοδευτική Βερδικούσιας, απέναντι στην Αναγέννηση Πουρναρίου για τον 2ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ και έφτασε έτσι τους 8 βαθμούς πλέον στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα του Κώστα Μπακλαβά, άνοιξε το σκορ στο 19’, όταν ο Καρκατσέλας εκτέλεσε ένα κόρνερ και έπειτα από λάθος του Κρητικού Γ., η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Στην συνέχεια, το Πουρνάρι ισοφάρισε σε 1-1, με τον Γαρυφαλλόπουλο, ωστόσο ο Θάνος έβαλε και πάλι μπροστά την Βερδικούσια, σημειώνοντας το 2-1, στο 38ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ευθύμης Δαούλας, έκανε το 3-1 στο 67’, για να μειώσει η Αναγέννηση σε 3-2 με τον Τσιαμούρα. Το τελικό 4-2 για τους γηπεδούχους, διαμόρφωσε στο 85ο λεπτό ο Μιχαλές με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Δαούλας Δ., Θάνος, Στατήρης, Μούμος, Ζερδαλής (60’ Δήμκος), Κατίνας (75’ Μαντζαρής), Καρκατσέλας, Σινάπαλος, Δαούλας Ευθ. (70’ Κουμαντζέλης), Μιχαλές, Οικονόμου Ν. του Γ.

Αναγέννηση Πουρναρίου (Κώστας Μπακατσής):  Κρητικός Γ., Ζαϊρές, Κρητικός Θωμ., Γούργος (82’ Τσιάτας), Κρητικός Θεοφ. του Γ., Πατσώνης, Τσιαμούρας, Πάσχος (75’ Γκέκας), Νεμπεγλέρας, Ζιούστης, Γαρυφαλλόπουλος.

Διαιτητής: Γιάντσης Βοηθοί: Τέγος, Μπουρονίκος.

Γιώργος Μητσιούλης