Βαθμολογία

Σπουδαίο διπλό για τον Ηρακλή

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε ο Ηρακλής Λάρισας, που κέρδισε με σκορ 1-2 τον Δαμασιακό, για την 9η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΛ.

Το νεανικό συγκρότημα των Νίκου Αργυρούλη και Νίκου Βλαχούλη, κατάφερε να προηγηθεί με δύο τέρματα, ενώ το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν στην συνέχεια, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι.

Η ομάδα της Λάρισας, άνοιξε το σκορ στο 31ο λεπτό, όταν ο Πότσης εκτέλεσε ένα φάουλ, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό του Δαμασιακού και κατέληξε στα δίχτυα του Μαστοροδήμου, με το 0-1, να παραμένει μέχρι και την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μαυρομάτης, έκανε το 0-2 για τον Ηρακλή Λάρισας στο 60’, βάζοντας βάσεις για την νίκη της ομάδας του. Ο Δαμασιακός από την άλλη, το μόνο που κατάφερε να κάνει στην συνέχεια, ήταν να μειώσει με τον Λούτσο σε 1-2, το οποίο παρέμεινε μέχρι και την λήξη της αναμέτρησης.

Δαμασιακός (Βασίλης Νάρης): Μαστοροδήμος, Λέτσιος Κ. (75’ Καρακάνος), Γεωργατζιάς, Αυλογιάρης, Μπακαϊμης (55’ Τζουμάκας), Γανός, Δούκας, Τσιάλτας, Μουσιάρης Δ., Λέτσιος Στ. (35’ Λόλας), Λούτσος.

Ηρακλής Λάρισας (Νίκος Αργυρούλης-Νίκος Βλαχούλης): Μπακαρός, Παπαδάμου (46’ Μπάμης), Μπαλαμώτης, Λιάκος, Πότσης (75’ Αρχοντής), Ταστεμερίδης, Ορλάντο, Ντονούδης, Τσιάτας, Μαυρομάτης, Φιλίππου (65’ Λαβαντσιώτης).

Διαιτητής: Φακής Βοηθοί: Διαμαντής, Κοντοβασίλης.

Γιώργος Μητσιούλης