Βαθμολογία

«Πέταξε» στο διπλό ο Αετός

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε ο Αετός Μακρυχωρίου, που κέρδισε με σκορ 0-1 την Αστραπή Νέας Πολιτείας, κάνοντας την έκπληξη στην 9η αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας.

Οι γηπεδούχοι, δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και έτσι δίκαια γνώρισαν την ήττα, από έναν καλύτερο Αετό, που θα μπορούσε να πετύχει και περισσότερα τέρματα, μεγαλώνοντας το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι, φάνηκαν να θέλουν περισσότερο το τρίποντο της νίκης και είχαν δύο δοκάρια, στο 25’ και στο 50’ με τον Πολύζο.

Τελικά, ο ίδιος παίκτης, ήταν που κατάφερε να σκοράρει για την ομάδα του Δημήτρη Τσέτσιλα, όταν στο 60’, έπειτα από μια εκτέλεση κόρνερ του Τίκου, με κεφαλιά σημείωσε το 0-1. Επιπλέον, το Μακρυχώρι έχασε αρκετές ευκαιρίες με τον Νικούλη, ενώ αναφορικά με τους γηπεδούχους, φάσεις για γκολ, είχαν οι Αρσένης και Παππάς.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Γαρουφαλιάς, Λιούσκας, Παπαμάνος, Καρατζιώλης (70’ Γκιουρσάνης), Παππάς (85’ Μπατζέλας), Καλτσάς, Μολάς, Σουλτούκης, Αρσένης (80’ Μπάνος), Αποστόλου.

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Κωνσταντίνου, Δάσσιος Ι., Πολύζος, Παυλόπουλος, Καλπίας, Τέας (85’ Δάσσιος Διον.), Τίκος, Γκαμπέτας, Δαλαμπύρας (88’ Γεωργίου), Κουσιώρας (68’ Αργύρης), Νικούλης.

Διαιτητής: Κουκούλης Βοηθοί: Αρχοντής, Ακρίβος.

Γιώργος Μητσιούλης