Βαθμολογία

Διπλό με Λιάνο ο Σμόλικας

Ο Σμόλικας Φαλάνης πέρασε από την έδρα της Δόξας Βλαχογιαννίου με 0-2. Πρωταγωνιστής ήταν ο Λίανος με ένα γκολ και μια ασίστ. Η πρώτη φάση ανήκει στους γηπεδούχους. Στο 25’ ο Κοντοθανάσης Β. είχε δοκάρι σε απευθείας κόρνερ. Στο 35’ ο Λίανος θα εκμεταλλευτεί την εκτέλεση φάουλ του Κολοβού Χ. Και με κεφαλιά θα κάνει το 0-1 που θα είναι και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν και δεύτερο δοκάρι σε κεφαλιά του Πατσιωτού στο 65’. Στο 70’ ο Μπαρούτας θα χάσει μεγάλη ευκαιρία αφού θα στείλει την μπάλα αουτ από κοντά. Στο 80’ ο Λιάνος με ωραία ατομική ενέργεια θα δώσει πάσα «πάρε βάλε» στον Κακαβίτση και αυτός με πλασέ θα κάνει το τελικό 0-2.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Αλεξίου (80’ Κουρουμπίνος), Μπουζούκας (75’ Κοκόμπελης), Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Νίσιος, Δήμος (62’ Ξεφτέρης), Κοντοθανάσης Β., Αθανασούλης, Πατσιωτός, Κοντοθανάσης Δ.

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Κακανούλιας): Μόρας, Πατσής, Δουλιάνης, Κολοβός Κ., Μάρκου, Τανάγιας (75’ Κόκρας), Κολοβός Χ., Λιάνος, Σκούπρας, Κακαβίτσης, Μπαρούτας (80’ Τσιούπρος).

Διαιτητής: Νίτσας. Βοηθοί: Καραμπούλας, Αναστασίου.

Βασίλης Παπαχατζής