Βαθμολογία

Λόζος «is back»

Η αήττητη Ακαδημία Τυρνάβου φιλοξένησε τον επίσης αήττητο Όλυμπο Καρυάς και τον κέρδισε με 1-0. Το μοναδικό γκολ το πέτυχε ο Λόζος που είχε να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι ένα χρόνο λόγο του σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Μπάκος Γ. θα εκτελέσει το φάουλ με τον Παπαχατζή να παίρνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα θα βρεί την εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 7ο λεπτό ο Μπάκος Γ. πάλι θα βρει τον Στάμου αυτήν την φορά με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο 10’ με το σουτ του Καβαράτζη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Βλιώρας.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεζαν για το γκολ και θα τα καταφέρουν στο 53’. Ο Λόζος θα εκμεταλευτεί την μακρινή μπαλιά του Τσίτσα και με ψύχρεμο πλασέθα κάνει το 1-0. Στο 70’ ο ίδιος θα κάνει ένα μακρινό σουτ με τον Καρακώστα να μπλοκάρει. Έτσι το τελικό σκορ θα μείνει ως έχει με την Ακαδημία να παίρνει το 3ποντο.

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Βλιώρας, Μπάκος Κ., Τσίτσα, Δασκαλόπουλος, Μεζίνι, Παπαχατζής, Φουρκιώτης, Στάμου (82’ Παπαδόπουλος), Κόκκας (65’ Κατσαβός), Μπάκος Γ., Λόζος (88’ Μουκούλης).

Όλυμπος Καρυάς: Καρακώστας, Δάσσιος Γιαν., Δάσσιος Χ., Καραγκόγκος, Δάσσιος Ο. (90’ Κελέκης), Στεργιούλας ( 86’ Αξούγκας), Καβαράτζης, Μανούσιος, Δάσσιος Γ.,Χάμος (77’ Δημητρίου), Δάσσιος Κ.

Διαιτητής: Καρδούλας. Βοηθοί: Δεδικούσης, Κωστόπουλος.