Βαθμολογία

«Χόρεψε» με καμάρι ο Αετός Αμυγδαλέας!

Το Σάββατο (31/10) διεξήχθη στην Αμυγδαλέα Λάρισας ο ετήσιος χορός του τοπικού Αετού στην ταβέρνα του Μπουκουβάλα στην πλατεία του χωριού.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η εκδήλωσε στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία αφού τίμησαν με την παρουσία τους, όλη η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής, μέλη της ΕΠΣΛ καθώς και παράγοντες άλλων ομάδων του νομού μας και πολύς κόσμος. Παρών ήταν φυσικά και το athleticlarissa.gr που κάλυψε την όμορφη βραδιά.

Η ορχήστρα ήταν εκλεκτή, αφού είχε τον δάσκαλο του τραγουδιού κ. Σπύρο Μητρούλα, στο κλαρίνο ο μοναδικός Μάκης Τασιός και στο τραγούδι ο Κώστας Κατσίβελος και η Βούλα Μπαλατσούκα. Υπήρχε άφθονο φαγητό, που ήταν χορηγία του κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη, καθώς και πολύ κρασί. Ο χορός καλά κράτησε στην φιλόξενη Αμυγδαλέα μέχρι το πρωί και μετά τη νίκη της ομάδας στον Αμπελώνα.

Το λόγο πήρε στο βήμα ο πρόεδρος και ψυχή της ομάδας κ. Χρήστος Καραμούτης ο οποίος τόνισε: «Θέλω να σας καλωσορίσω και να σας ευχαριστήσω προσωπικά και εκ μέρους της διοίκησης που μας τιμήσατε με την παρουσία σας σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά για την ομάδα μας. Θέλω να ευχαριστήσω την αντιπροσωπεία της ΕΠΣΛ που είναι μαζί μας (απόντος του προέδρου κ. Ζήση Γρηγορίου που βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικές υποχρεώσεις) τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής διαιτησίας κ. Δημήτρης Μπουχλαρίωτης, τον κ. Σταύρο Πουλαράκη, τον κ. Βασίλη Μητροδήμο και τον κ. Κώστα Κουρδή που είναι παρατηρητής διαιτησίας.  

Θέλω να τονίσω πως στα δύο χρόνια που είμαι παράγοντας της ομάδας μας έχει δυσαρεστήσει η απρεπής συμπεριφορά κάποιων μεμονωμένων φιλάθλων που υπάρχουν και σε άλλες ομάδες που βρίζουν τους ποδοσφαιριστές, τις γυναίκες τους, τους γονείς τους και ότι άλλο έχουν. Θα πρέπει να τα εξαλείψουμε όλοι μαζί αυτά τα περιστατικά για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Για την εκδήλωση πολλά μπράβο σε όσους δούλεψαν, στους χορηγούς μας, στον κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη που έδωσε δωρεάν τα προϊόντα του για την ομάδα, στον κ. Τασιακούλη, στο Fast Food Αποκέντρωση, στον Παναγιώτη Καραμούτη και στον κ. Γίτση.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους επαγγελματίες που μας έδωσαν χρήματα για να τοποθετηθούν πινακίδες στο γήπεδο καθώς επίσης να κατασκευαστεί η κερκίδα και η περίφραξη του γηπέδου και αυτοί είναι οι εξής: Δημήτρης Μπουχλαριώτης Χοιρινά ΑΕ, Ευθύμιος Πουτόκας Κρεοπωλείο, ΑΦΟΙ Σούρλα ΑΕΒΕ Κατασκευαστική εταιρεία, Αντώνης Μπαλογιάννης Εμπόριο Ελαστικών, Βασίλειος Χαλάτσης Πυροσβεστικά είδη – ιατρικά μηχανήματα, τον κ. Χρήστο Μαυρίδη καθώς και εταιρείες ΑΕ που κρατούν την ανωνυμία τους. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το αφήνω για τον ακούραστο εργάτη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και δεν είναι άλλος από τον προπονητή που έχουμε στον σύλλογό μας τον κ. Δημήτρη Δανιλούλη».

Οι βραβεύσεις που έγιναν ήταν οι εξής: Ο κ. Πουλαράκης βράβευσε τον κ. Καραγούσιο. Ο κ. Χρήστος Καραμούτης βράβευσε τον κ. Γιώργο Καραμούτη, ο κ. Δημήτρης Σιούτας βράβευσε τον κ. Κωνσταντίνο Μαλλιαρή, ο κ. Ευαγγελούλης τον κ. Χρήστο Μαυρίδη, ο κ. Χρήστος Καραμούτης τον κ. Άρη Κωνσταντίνου και ο κ. Κώστας Αθανασάκης τον κ. Γιώργο Πολύζο.