Βαθμολογία

(Χ)ωρίς γκολ στο Μεσοχώρι

Ισόπαλη και με σκορ 0-0 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ελπίς Μεσοχωρίου και τον Κεραυνό Δένδρων, στο μοναδικό παιχνίδι για τον 2ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ, που έγινε το Σάββατο.

Οι γηπεδούχοι, απείλησαν κυρίως με τους Σαπουνά, Ακριβόπουλο, Τσιάρα, Κουζιώνη και Μούσιο, ενώ είχαν δοκάρι και με τον Φακίτσα στο 72ο λεπτό. Επιπλέον, διαμαρτύρονται, για ένα τέρμα που πέτυχε ο Νεράντζης και το οποίο ακυρώθηκε από τον διαιτητή.

Από την άλλη, τα Δένδρα, έχασαν φάσεις με τους Αποστόλη Καλέση και Γκαντρή, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να τελειώσει με το ισόπαλο 0-0 και οι δύο ομάδες να μοιραστούν από έναν βαθμό.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι η διοίκηση της Ελπίς Μεσοχωρίου, ο προπονητής και οι παίκτες, εύχονται γρήγορη ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Μούσιο, που τραυματίστηκε σοβαρά στην αναμέτρηση, σπάζοντας την κλείδα.

Ελπίς Μεσοχωρίου (Νίκος Χρόνης): Πατσιτός Δημ., Πατσιτός Θεοδ., Μούσιος, Γκαμπέτος (30’ Φράντζας, λ.τ.), Χρόνης, Νεράντζης, Ακριβόπουλος, Μαρκούγιας, Σαπουνάς (60’ Φακίτσας), Κουζιώνης (72’ Πάτσι), Τσιάρας.

Κεραυνός Δένδρων (Χρήστος Τασούλας-Φάνης Μπαντραλέξης): Κυριάκης, Μπακού, Κουτσογιάννης, Τασιούλας, Σκριάπας, Γκάτης, Καλέσης Αχ., Τσούτσος, Βόραδας (70’ Παπαδημητρίου), Γκαντρής, Καλέσης Απ. (47’ Αγγέλης).

Διαιτητής: Καρδούλας Βοηθοί: Νάκας, Τάνας.

Γιώργος Μητσιούλης