Βαθμολογία

Με μια «δαγκωματιά» έκαναν την έκπληξη

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήραν οι Λύκοι, μέσα στο Κιλελέρ, όπου και κέρδισαν την τοπική ομάδα, με σκορ 0-1, ρίχνοντας την μάλιστα από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι, είχαν ευκαιρίες με τους Κασσιό, Τσαμπάζη, Κωνσταντά Γουρνάρη και Κοκότσικα, για να πετύχουν κάποιο τέρμα, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Τελικά, οι Λύκοι, πέτυχαν το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση στο 82ο λεπτό, όταν ο Ρακιντζόγλου, βρήκε τον Δάλλα, που σημείωσε το 0-1, το οποίο έμεινε μέχρι και το τέλος.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι οι γηπεδούχοι, θεωρούν ότι το γκολ των Λύκων, προήλθε από θέση οφσάιντ, αμφισβητώντας έντονα την απόφαση της επόπτη, η οποία είπε ότι το γκολ πρέπει να μετρήσει κανονικά.

Κιλελέρ (Βασίλης Δραγατζίκης): Κουκουφίκης, Ζιόμπουρας Αθ., Παλάσκας, Καραΐσκος, Θεοδωρόπουλος, Γκέκας (60’ Καναλιώτης), Χατζόπουλος, Κωνσταντάς, Μουρατάι (46’ Κοκότσικας), Κασσιός, Τσαμπάζης (46’ Γουρνάρης).

Λύκοι (Λευτέρης Λελέδης-Σάκης Καλαμάς): Μουτσάι, Καψάλης, Μούτσα, Τζήμας, Νικάκης (67’ Σκύφτας), Ντριβαλάς, Σπανός, Μαυροδήμος, Βάνης, Ρακιντζόγλου (88’ Αρσενόπουλος), Δάλλας.

Διαιτητής: Φακής Βοηθοί: Τσακνάκης, Χατζηλιόντας.

Γιώργος Μητσιούλης