Βαθμολογία

Τρελαίνουν κόσμο οι μπέμπηδες της Ομόνοιας!

Η Ομόνοια συνέχισε με μία ακόμη νίκη, αυτή τη φορά εκτός έδρας στο γήπεδο της Νεάπολης Β’ κόντρα στον Διογένη με σκορ 1-2.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι φιλοξενούμενοι έπιασαν κορυφή και δείχνουν πως φέτος είναι έτοιμοι για μεγάλα πράγματα. Το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον, υπήρχαν φάσεις και για τις δύο ομάδες, με περισσότερος για την Ομόνοια και είχε και τρία γκολ.

Πολύ νωρίς στο 2’ ο Αλντίνιο έπιασε ένα καλό σουτ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Τρία λεπτά μετά φάουλ από τον Μπέλλη, έβγαλε σε κόρνερ ο Μητρόπουλος.

Στο 19’ το σουτ έκανε ο Γιαννακός μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ασταθώς ο Μητρόπουλος, πήρε το ριμπάουντ ο Πλίτσης και από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 28’ Πέτσης και Σπυρόπουλος άλλαξαν με τον τελευταίο να πλασάρει και να ανοίγει το σκορ (0-1).

Στο 29’ και 35’ ο Πλίτσης έκανε δύο σουτ που πέρασαν άουτ. Στο 38’ ο Γκόνας έπιασε την κεφαλιά την οποία εξουδετέρωσε ο Μητρόπουλος. Για την Ομόνοια έχασαν ευκαιρίες οι Κακάμης, Πέτσης, Γιαννακός με την καλύτερη του Γκόνα να στέλνει την μπάλα δίπλα στο δοκάρι και να βγάζει ο Μητρόπουλος.

Στο 70’ ο Νανούλης είχε δοκάρι για τον Διογένη. Στο 83’ για τον Διογένη ο Κύρκος έκανε το πλασέ και ο Αλντίνιο έκανε με σουτ το 1-1. Δύο λεπτά μετά ο Γιαννακός βρέθηκε μόνος στην περιοχή και με σουτ έκανε το 1-2. Για τον Διογένη έχασαν ευκαιρίες οι Αλντίνιο, Βουλγαράκης και Πατσιούρας.

Διογένης (Γιώργος Κύργιας): Μητρόπουλος, Αγγελίκος, Καραγιάννης, Πατσούρας, Αλντίνιο (85’ Παπαϊωάννου), Μιχαήλ – Αδάμου, Κύρκος, Κύργιας Δ., Νανούλης, Βουλγαράκης (60’ Λαϊνας).

Ομόνοια (Λάζαρος Λαζαρίδης): Καρακούλιας, Δούρος, Κόκοβας (48’ Κακάμης), Θανάσης, Αγγλόπουλος, Μπέλλης, Μπέτσης, Γκόνας, Σταυρόπουλος (70’ Γκαραγκούνης), Πλίτσης (75’ Δανιλούδης), Γιαννακός.

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάμης, Τζημούρτος, Αθανασούλας.