Βαθμολογία

Μεταγραφές, αποδεσμεύσεις και τιμωρίες στον Οπούντιο

Σημαντικές εξελίξεις σημειώθηκαν στο στρατόπεδο του Οπούντιο Μαρτίνου, με τη διοίκηση του συλλόγου να προχωρά σε ανακατατάξεις στο ρόστερ. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε η απόκτηση των Ευθύμη Ζαχαρόπουλου και Δημήτρη Γιουργούση, ενώ οι ιθύνοντες ευχαρίστησαν τη Λαμία για την παραχώρηση του Λάμπρου Θαναηλάκη.

Αντιθέτως, λύθηκε η συνεργασία του Οπούντιου με τους Καλαμάτα, Θεοδωρίδη, Μεχμέτογλου, Μπέντα και Μιμηγιάννη, ενώ οι Τσίμας και Στυλιανός τιμωρήθηκαν με διακοπή μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου του 2015. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

1. Το Δ.Σ. του Α.Σ. Οπούντιος Μαρτίνου, ευχαριστεί την ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Λάμπρου Θαναηλάκη, τον οποίο καλοσωρίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε υγε΄θα και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας.

2. Το Δ.Σ. του Α.Σ. Οπούντιος Μαρτίνου, ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ευθύμη Ζαχαρόπουλου, τον οποίο καλοσωρίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πάντα επιτυχίες με την ομάδα μας.

3. Το Δ.Σ. του Α.Σ. Οπούντιος Μαρτίνου, ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιουργούση Δημήτρη και του εύχεται καλή χρονιά με υγεία και πάντα επιτύχιες με την ομάδα μας.

ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

1. Το Δ.Σ. του Α.Σ. Οπούντιος Μαρτίνου, ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές:

Καλαμάτα Ιωάννη

Θεοδωρίδη Γιώργο

Μεχμέτογλου Αργύρη

Μπέντα Ευστράτιο

Μιμηγιάννη Χρήστο

Τους ευχαριστούμε για ότι πρόσφεραν στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία με τις νέες τους ομάδες.

ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

1 Το Δ.Σ. του Α.Σ. Οπούντιος Μαρτίνου, ανακοινώνει την τιμωρία των ποδοσφαιριστών:

Τσίμα Αποστοληα

Στυλιανού Χρήστου

μεχρι την 31/12/2015.

Κατά το διάστημα αυτό, δεν θα μπορούν να συμμετέχουν στις δραστηριότητες της ομάδας μας.