Βαθμολογία

Έτοιμη για μία ακόμα νίκη η ΑΕΛ

Σε εντατικούς ρυθμούς και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ήταν η προετοιμασία της ΑΕΛ την τελευταία εβδομάδα, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στο κλειστό του Αλκαζάρ, με την ομάδα του ΣΑΑΚ Ανατόλια, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής.

Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο δούλεψαν προκειμένου να εμφανιστούν έτοιμοι απέναντι στον αυριανό τους αντίπαλο, που σημειωτέον μέχρι στιγμής μετρά τρεις νίκες και μία ήττα στο πρωτάθλημα. Να επαναλάβουμε εξάλλου ότι σύμφωνα και με ανακοίνωση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ ο αυριανός αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00, λόγω του προγραμματισμένου ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των σωματείων ΑΕ Λάρισας-Ολυμπιακός Βόλου και έπειτα από συμφωνία των δύο σωματείων.

Ο άμεσος συνεργάτης του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ, Αποστόλης Τριανταφύλλου, σχολιάζει τόσο το παιχνίδι με τον Πολύγυρο όσο και την αυριανή αναμέτρηση.

Για τον αγώνα με τον Πολύγυρο, όπου η ομάδα μας κέρδισε στα τελευταία δευτερόλεπτα με σκορ 66-68, ο Αποστόλης Τριανταφύλλου αναφέρει: «Ήταν το πρώτο παιχνίδι μακριά απο την έδρα μας και οι 2 βαθμοί έστω και στο τελευταίο δευτερόλεπτο είναι πάρα πολύ σημαντικοί. Κάναμε καλό ξεκίνημα όσον αφορά τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα φέτος, αλλά θέλουμε να έχουμε και ανάλογη συνέχεια. Στον Πολύγυρο, θεωρώ όμως ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας, καθώς είχαμε αρκετά νεκρά διαστήματα και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να διεκδικήσει ένα παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του οποίου είχαμε μια διαφορά 6-7 πόντων υπέρ μας».

Όσον αφορά την αυριανή αναμέτρηση: «Το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Πολύγυρο το αφήσαμε πίσω μας, και προσπαθήσαμε όλοι να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την ομάδα του ΣΑΑΚ Ανατόλια. Πιστεύω ότι κάναμε μία καλή προετοιμασία την τελευταία εβδομάδα  και φυσικά θέλουμε να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ελπίζω, με τη βοήθεια του κόσμου μας πάντα, να κάνουμε άλλη μια νίκη η οποία θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος».