Βαθμολογία

Δεν πάνε Ψαχνά οι παίκτες της Χαλκίδας

Δύσκολες στιγμές περνούν οι παίκτες της Χαλκίδας, που έχουν φτάσει στα όριά τους λόγω της οικονομικής ασυνέπειας της διοίκησης. Τις τελευταίες μέρες οι Ευβοιώτες απέχουν από τις προπονήσεις, μια και μόνο μερικοί εξ αυτών έχουν λάβει λίγα χρήματα κι ενώ οι περισσότεροι δεν έχουν δει καν το... χρώμα του από την αρχή της σεζόν, με αποτέλεσμα να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους την Παρασκευή (30/10).

Συγκεκριμένα, ζήτησαν με ανακοίνωσή τους την παραίτηση της διοίκησης, ειδάλλως θα σταματήσουν να αγωνίζονται στα παιχνίδια του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας ντέρμπι της Κυριακής (1/11) με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Αναλυτικά: «Μετά από πολλές μέρες υπομονής και κοροϊδίας, με πολλές δυσκολίες στις μετακινήσεις μας, στη σίτισή μας και στην διαμονή μας, αποφασίσαμε ομόφωνα (παίκτες – προπονητές), ότι η υπομονή μας εξαντλήθηκε, τα ψέμματα τελείωσαν και πλέον απαιτούμε την απομάκρυνση της διοίκησης του κ. Τόλια, ο οποίος εδώ και καιρό παίζει με τον ιδρώτα μας, τον κόπο μας, τις οικογένειές μας και κυρίως με τη νοημοσύνης μας.

Η μόνη περίπτωση που η ομάδα θα κατέβει στο κυριακάτικο παιχνίδι, θα είναι εφόσον οι κύριοι αυτοί, σήμερα κιόλας έχουν φύγει από την ομάδα.

Η ομάδα, σε περίπτωση μη απομάκρυνσης του κ. Τόλια, δεν θα συμμετέχει σε καμία δραστηριότητα του ΑΟ Χαλκίς.

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χαλκίς:

Ζουζουλής Δημήτρης

Ντουμάνης Δημήτρης

Μπαλασάκης Ευάγγελος

Μαρίνος Ανδρέας

Σπανός Κώστας

Αχείμαστος Παναγιώτης

Βαλκάνος Αλέξανδρος

Σταματάκος Νίκος

Αποστολόπουλος Ιωακείμ

Στασινόπουλος Λευτέρης

Κουρουμπέτσης Δημήτρης

Σκάρος Κων/νος

Τσουκαλάς Σωκράτης

Τσούπρος Κων/νος

Κοροβέσης Βασίλης

Τσατσαρής Δημήτρης

Μπακομήτρος Παναγιώτης

Καραμπάς Κων/νος

Γκιτσάλης Σπύρος

Επιτροπάκης Κων/νος

Δημητρίου Χρήστος

Κακαβάς Αθανάσιος

Τσατσαρώνης Αθανάσιος»