Βαθμολογία

«Άσσος» της τελευταίας στιγμής για την Δήμητρα Γιάννουλης

Λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος η Δήμητρα Γιάννουλης έκανε μια επένδυση για το μέλλον! Το σωματείο του νομού μας ήρθε σε συμφωνία με τον 16χρονο τερματοφύλακα Δημήτρη Σκούρα.

Ο εν λόγω κίπερ αν και νέος, έχει να παρουσιάσει σημαντικές διακρίσεις. Προέρχεται από την Ακαδημία του Γιώργου Πλίτση, που έχει εξειδίκευση στη θέση «1», αφού ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ, ξέρει καλά τα…μυστικά της μπάλας και σίγουρα έχει μεταφέρει τις γνώσεις του στα παιδιά της Ακαδημίας.

Ο Σκούρας μεταγράφηκε στην Δήμητρα Γιάννουλης και εκεί θα προσπαθήσει να δουλέψει σκληρά υπό τις οδηγίες του τεχνικού Βασίλη Μπακογιάννη και των συνεργατών του. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο νεαρός αλλά ιδιαίτερα εξελίξιμος κίπερ έχει παρουσίες και συμμετοχές στις Μικτές ομάδες Νέων και Παίδων, καθώς και στις Περιφερειακές ομάδες.

Ο Δημήτρης Σκούρας ευχαριστεί…

Ο ίδιος μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους Γιώργο Πλίτση (Διευθυντή Ακαδημίας), τον δάσκαλο Οράσιο Μοράλες για τον οποίο τα λόγια είναι περιττά και τους τεχνικούς: Λάζαρο Λαζαρίδη, Γιώργο Λυκοκώστα, Κώστα Παπακωστούλη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Αντώνη Κωνσταντίνου.

Επίσης ευχαριστεί τον προπονητή τερματοφυλάκων Ευριπίδη Βακουφτσή για την βοήθεια που του έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Τέλος θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον πρώην Ενωσιακό προπονητή Άρη Πατσή, αφού ήταν ο άνθρωπος που τον πίστεψε στα πρώτα του βήματα και τον καθιέρωσε στις Μικτές ομάδες.