Βαθμολογία

Απόφαση-σοκ για τη Νίκη!

Από το κακό στο χειρότερο πάει εξωαγωνιστικά η σεζόν για τη Νίκη Βόλου! Με σημερινή της απόφαση η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τιμωρεί την κυανόλευκη ομάδα με μηδενισμό στον αγώνα με τον Πιερικό και αφαίρεση 2 βαθμών από την τρέχουσα σεζόν, 2 βαθμών από του χρόνου και πρόστιμο 500 ευρώ.
Πριν τον αγώνα με τον Πιερικό που είχε γίνει στη Χάλκη, στη συνάντηση με την αστυνομία για τα μέτρα τάξης αναφέρθηκε ότι το γήπεδο δεν έχει άδεια τέλεσης αγώνων. Οι άνθρωποι Νίκης και Πιερικού επικοινώνησαν με την ΕΠΟ και ο υπεύθυνος της Ομοσπονδίας ανέφερε πως θα γίνει κανονικά η αναμέτρηση στη Χάλκη. Ο Πιερικός πριν τον αγώνα έκανε ένσταση, την υποστήριξε και την κέρδισε.
Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής αναφέρει>:
Δέχεται την ένσταση του σωματείου Πιερικός. Επιβάλλει στο σωματείο Νίκη Βόλου τις ακόλουθες πειθαρχικές κυρώσεις: α) απώλεια του αγώνα, β) αφαίρεση δύο (2) βαθμών από τον πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου, γ) αφαίρεση δύο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα και δ) χρηματική ποινή πεντακοσίων (500,00) ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Νίκη Βόλου-Πιερικός της 11/10/2015).