Βαθμολογία

«Επίθεση» στον Σκόουλς ο Φαν Χάαλ!

Άμεση ήταν η απάντηση του Λουίς Φαν Χάαλ στον Πολ Σκόουλς μετά την κριτική που του άσκησε για τον τρόπο που αγωνίζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν. «Το λέει αυτό για το καλό της ομάδας ή για το καλό το δικό του;», το «καυστικό» σχόλιο του Ολλανδού κόουτς!

Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άσκησε κριτική στον Ολλανδό για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του, κάτι που προφανώς ο... παραλήπτης δεν φρόντισε να αφήσει στον «αέρα».

«Ο Σκόουλς δεν έχει την ευθύνη. Το λέει αυτό για το καλό της ομάδας ή για το καλό το δικό του; Πάντα παίρνω ρίσκα. Δεν συμφωνώ με τη γνώμη του. Είναι σαρκαστικός και έχει απήχηση. Πρέπει να μιλήσει με τον προπονητή, η τον φίλο του τον Γκιγκς ή τον Γούντγουορντ. Όχι επειδή πληρώνεται για να μιλάει στο BBC και το Sky», δήλωσε αρχικά.

«Όταν χάνουμε συνέχεια, προφανώς και πρέπει να φύγω. Το ξέρω αυτό. Βελτιωνόμαστε όμως. Έχουμε 20 βαθμούς σε 10 παιχνίδια. Την περυσινή σεζόν ήταν 13. Είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρυσι είχαμε 15 τραυματισμούς. Φέτος έχουμε τρεις. Δεν μπορεί να γίνει σε έναν χρόνο, παίρνει τρία χρόνια», τόνισε στη συνέχεια, υπογραμμίζοντας: «Εάν ο κ. Σκόουλς νομίζει ότι φεύγω... ο κ. Σκόουλς δεν είναι ο υπεύθυνος. Είναι οι Γκλέιζερς και ο κ. Γούντγουορντ».