Βαθμολογία

Πέντε αποχωρήσεις στη Νίκη Βόλου

Νέο «κύμα» αποχωρήσεων στη Νίκη Βόλου. Με μείον πέντε παίκτες πλέον συνεχίζεται η δουλειά στη θεσσαλική ομάδα, αφού παρελθόν αποτελούν και επίσημα οι Γιάννης Αντζούρης, Γιάννης Αραπίτσας, Βασίλης Μάντζιος, Γιάννης Μίλτος και Τάσος Ταουσιάνης. Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό στους Νέους Αθλητές Νίκης θα αγωνίζονται από εδώ και στο εξής οι Δημήτρης Γκλαβίνης, Βασίλης Δημουλάς, Βαγγέλης Ράπτης και Αλέξανδρος Τσιανάκας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου: «Ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας της ομάδας με τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Αντζούρη, Γιάννη Αραπίτσα, Βασίλη Μάντζιο, Γιάννη Μίλτο και Αναστάσιο Ταουσιάνη. Η Διοίκηση του Συλλόγου τους ευχαριστεί για την έως τώρα παρουσία τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία τους.

– Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, Δημήτρης Γκλαβίνης, Βασίλης Δημουλάς, Βαγγέλης Ράπτης και Αλέξανδρος Τσιανάκας θα προπονούνται και θα αγωνίζονται με τους Νέους Αθλητές Νίκης στο Πρωτάθλημα Β΄ Τοπικής της Ε.Π.Σ.Θ. και θα συμμετέχουν σε φιλικούς αγώνες της Α΄ ομάδας όποτε αυτό κρίνεται από το Τεχνικό Επιτελείο της ομάδας που θα παρακολουθεί την εξέλιξή τους».

Να σημειωθεί ότι στις 19 αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών έφτασαν οι «κυανόλευκοι», αφού από την αρχή της προετοιμασίας έχουν φύγει και οι Άγγελος Καρατάσιος, Γιώργος Ευθυμίου, Σωτήρης Τάχος, Γιάννης Γεωργιάδης, Δημήτρης Γιουβανέλλης, Μπέντζαμιν Κόλλαρντ, Ηλίας Γκίκας, Αζίζ Λανρέ, Χρήστος Μπλούχος και Χρήστος Γκάμπας. Επίσης στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ήταν και οι Μιχάλης Τσιαμπαλής Σουάρες και Άντονι Οντότζι.

Επίσης, ανακοινώθηκε και η πρόσληψη του Ηλία Σορώκου στη θέση του γυμναστή. Το νέο μέλος της ομάδας, που φέτος ήταν στο τεχνικό τιμ της Γλυφάδας, αντικαθιστά τον Νίκο Αθανασιάδη. Ο Σορώκος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Κ20 του Φωκικού ως προπονητής της ομάδας την περίοδο 2011-2013. Στη συνέχεια ανέλαβε τη θέση του γυμναστή της ομάδας της Άμφισσας, ως συνεργάτης του Γιώργου Κούτση, τον οποίο ακολούθησε στον Ολυμπιακό Βόλου. Την περσινή χρονιά ήταν ο γυμναστής του Αγροτικού Αστέρα και του Ηρακλή Ψαχνών, ενώ τη φετινή χρονιά συνεργάστηκε σε ειδικά θέματα φυσικής κατάστασης με την ομάδα της Γλυφάδας.