Βαθμολογία

Παρελθόν από την Καλαμάτα ο Κλάδης

Σε αναζήτηση προπονητή μπαίνουν οι άνθρωποι της Καλαμάτας, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης (29/10) ο Κώστας Κλάδης γνωστοποίησε ότι υπέβαλε την παραίτησή του.

Ο Μεσσήνιος τεχνικός, λοιπόν, αποχωρεί από τη «Μαύρη Θύελλα» και σε δηλώσεις του ανέφερε ότι προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι τον υποχρεώνουν να αποτελέσει παρελθόν για τον σύλλογο.

Αναλυτικά, ο Κλάδης είπε: «Προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι με αναγκάζουν να παραιτηθώ από την Καλαμάτα. Ευχαριστώ τον κ. Ράλλη και την διοίκηση της ομάδας για την συνεργασία καθώς και τον φροντιστή Δημήτρη Δρακόπουλο που αποτελεί πραγματικό κόσμημα για την ομάδα. Καθώς και τους συνεργάτες μου Δημήτρη Χαντζή, Ιωσήφ Λουκά και Χαράλαμπο Μπαμπαλή που συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να παρουσιαστεί άψογη η ομάδα στο πρωτάθλημα.

Ευχαριστώ τους παίκτες για την άψογη έως τώρα συνεργασία. Ήρθαν καλοί ποδοσφαιριστές, με καλό μέταλλο και με φιλοδοξίες χάρη στις προσπάθειες του κ. Ράλλη. Αφήνω την ομάδα σε καλή κατάσταση με αισιοδοξία για το μέλλον. Ευχαριστώ τους φιλάθλους και τους Bulldogs που είναι συγκινητικοί και αποτελούν την ψυχή της ομάδας. Ευχαριστώ και όλα τα ΜΜΕ για την συμπαράστασή τους και το ότι ήταν συνέχεια κοντά στην ομάδα. Εύχομαι στην Καλαμάτα καλή συνέχεια και να βρεθεί εκεί όπου ανήκει».