Βαθμολογία

Aποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Στη συνεδρίαση της 29 Οκτωβρίου 2015

Συνεδρίασε σήμερα το βράδυ, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων, με παρόντα τα μέλη της δικηγόρους κ.κ. Μάριο Σπυράτο, Κων. Κουτσογιάννη και την κ. Ελένη Πολύζου και αφού εξέτασε τις παρατηρήσεις των διαιτητών των αγώνων του περασμένου Σαββατοκύριακου, πήρε τις παρακάτω αποφάσεις και επέβαλε τις εξής ποινές:

ΠΟΙΝΗ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Στον Ηρακλή Λάρισας για τη συμπεριφορά οπαδού του στον αγώνα της 24/10 με τη Δόξα Βλαχογιαννίου, επέβαλλε την ποινή της έγγραφης επίπληξης

Στη Δόξα Ραχούλας για τη συμπεριφορά του προπονητή της κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα της 25/10 με τους Αμπελόκηπους, επέβαλλε χρηματική ποινή 50 ευρώ

Στον Σ.Σ. Ραψάνης για κακή συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του αγώνα της 25/10 με τη Δόξα Αργυροπουλίου επέβαλλε χρηματική ποινή 50 ευρώ (είχε 2 αποβολές παικτών).

Στον Α.Ο. Ναρθακίου για κακή συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του αγώνα της 24/10 με τον Άγιο Θωμά επέβαλλε χρηματική ποινή 50 ευρώ (είχε 2 αποβολές παικτών).

Στη Νίκη Κρήνης για τη συμπεριφορά αξιωματούχου της στον αγώνα της 24/10 με τον Μυραϊκό, επέβαλλε την ποινή της έγγραφης επίπληξης.

ΠΟΙΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Στον εκπρόσωπο του Σμόλικα κ. Γ. Χώτο, για έντονη διαμαρτυρία στον αγώνα της 24/10 με τον Φαλανιακό, επέβαλλε ποινή αποκλεισμού για 1 αγωνιστική

Στον προπονητή της Δόξας Ραχούλας κ. Β. Πατσή, για απρεπή συμπεριφορά στη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα της 24/10 με τους Αμπελόκηπους, επέβαλλε την ποινή αποκλεισμού του από τους αγωνιστικούς χώρους για 50 ημέρες.

Στον αξιωματούχο της Νίκης Κρήνης κ. Αθ. Νταφόπουλο για την απρεπή συμπεριφορά του στον αγώνα της 24/10 με τον Μυραϊκό, επέβαλλε την ποινή του αποκλεισμού του από τους αγωνιστικούς χώρους για 20 ημέρες.

ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΜΗ ΔΙΕΞΑΧΘΕΝΤΑ ΑΓΩΝΑ

Η ομάδα Χαραυγή κρίθηκε υπαίτια της μη τέλεσης του αγώνα Χαραυγή – Πελασγιώτιδα την 24/10, αφού δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο και χάνει τον συγκεκριμένο αγώνα με 0-3 τέρματα. Επίσης της αφαιρούνται 2 βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και άλλοι 2 βαθμοί από τη βαθμολογία του πρωταθλήματος που θα αγωνίζεται την ποδοσφαιρική περίοδο 2016 – 2017. Τέλος, στην υπαίτια της μη διεξαγωγής του αγώνα ομάδα επιβλήθηκε χρηματική ποινή  ευρώ 100

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΣΠΑΝΟΣ Β., Αστραπή Ν. Πολιτείας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΝΤΟΥΦΑΣ Α., Σμόλικας Φαλάνης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ι., Όλυμπος Γόννων, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΔΟΝΟΣ Α., Λάρισα 2012, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΦΑΡΜΑΚΑΣ Ν., Σ.Σ. Ραψάνης, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

ΑΔΑΜΟΣ Γ., Σ.Σ. Ραψάνης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΓΩΓΑΚΟΣ Δ., Δόξα Αργυροπουλίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΑΡΓΥΡΑΚΟΥΛΗΣ Β., Δόξα Ραχούλας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Χ., Δόξα Ομορφοχωρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΘΑΝΟΣ Κ., Ναρθάκι, εξύβριση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ

ΝΑΝΑΣ Η., Ναρθάκι, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

ΚΑΛΟΥΣΗΣ Δ., Άγιος Θωμάς, άρνηση υπογραφής Φ.Α., 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ Ν., Αετός Αετολόφου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

Στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Δόξα Ραχούλας ΜΗΤΑΛΟΥΛΗ Α., για τη συμπεριφορά του προς τον διαιτητή του αγώνα της 24/10 με την ομάδα των Αμπελοκήπων, στον οποίο δεν αγωνίσθηκε, αλλά παραβρέθηκε στο γήπεδο (βιαιοπραγία κατά διαιτητή, εξύβριση διαιτητή, υπότροπος), επέβαλλε την ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για 4 μήνες και χρηματικό πρόστιμο 70 ευρώ.