Βαθμολογία

Ενίσχυση με Ανδρικόπουλο στον Εθνικό Φιλιππιάδας

Συνέχεια στις μεταγραφικές του κινήσεις έδωσε την Τρίτη (27/10) ο Εθνικός Φιλιππιάδας, αποκτώντας τον Γιώργο Ανδρικόπουλο. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έχει περάσει στο παρελθόν από την Παναχαϊκή, τον Πατραϊκό, την Αχαϊκή, τον Διαγόρα Βραχνεΐκων και την Αναγέννηση Πατρών, ενώ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του για την ομάδα του Ηλία Μαγκάκη στο κυριακάτικο (1/11) εκτός έδρας ματς με τη Νίκη Βόλου για την 7η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Εθνικό Φιλιππιάδας και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον κ. Μαγκάκη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Σημασία έχει να έχω πάνω απ' όλα υγεία κι εγώ αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά και θεωρώ ότι αν πηγαίνει καλά η ομάδα θα πηγαίνω καλά κι εγώ.

Οι δικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με της ομάδας και γι' αυτό θέλω πολύ να τη βοηθήσω ώστε να τους πετύχει. Είμαι διατεθειμένος να δίνω σε κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι το 100% για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με έφεραν στον Εθνικό Φιλιππιάδας», ανέφερε ο Ανδρικόπουλος μιλώντας στην ιστοσελίδα «sportime24.gr».