Βαθμολογία

Παίκτης της Επισκοπής ο Σαλίμ Αράς

Αποφασισμένοι να παλέψουν για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία της Γ’ Εθνικής και για μία αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα είναι οι άνθρωποι της Επισκοπής. Αυτό μαρτυρά άλλωστε και η μεταγραφή…Σούπερ Λίγκας που έκανε ο κρητικός σύλλογος.

Με τα χρώματα των Ρεθυμνιωτών θα αγωνίζεται πλέον ο Σαλίμ Αράς, ο 33χρονος μέσος ο οποίος αποχώρησε από την Καλλονή. Ο κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου, που έχει περάσει επίσης από ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης, συμμετείχε τις τελευταίες ημέρες με την Επισκοπή και οι δύο πλευρές δεν άργησαν να έρθουν σε συμφωνία με τη διοίκηση να ανακοινώνει την απόκτησή του. Αναλυτικά:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, Σαλίμ Αράς. Ο εν λόγω αθλητής είναι Γαλλοαλγερινός  και έχει γεννηθεί στις 14-7-1982. Αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα κι έχει εξαιρετική θητεία σε ομάδες όπως, το Στρασβούργο (Κυπελλούχος 2005), η Μαρσέιγ, η Τουλούζ, η Ρεμς, η Μπαστιά, η Αζαξιό, και από την Ελλάδα στον ΠΑΣ Γιάννινα (10 συμμ. 4 γκολ), στον Αστέρα Τρίπολης (17 συμμ., 4 γκολ) και στην Καλλονή (8 συμμ.).

Ο Αράς έχει φορέσει ακόμα τα χρώματα της Αλ Κάντσια (Κουβέιτ) για δύο χρόνια ενώ έχει πάρει γεύση και από την κινεζική Τσενγκντού Μπλέιντς (10 συμμ., 4 γκολ). Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο Σ. Αράς μετράει και 23 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Αλγερίας.

Η διοίκηση της Επισκοπής τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες με υγεία». Στις πρώτες του δηλώσεις ο Αράς τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ και πάλι. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση εδώ στην Επισκοπή το κλίμα, ο προπονητής, οι παίκτες αλλά και το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι δίπλα μου. Θέλω να αγωνιστώ πολύ με τη νέα ομάδα, να βοηθήσω και να ξαναφτάσω στα επιθυμητά επίπεδα. Χρειάζομαι λίγο χρόνο αλλά νομίζω ότι αυτό θα γίνει πολύ σύντομα».

Από την άλλη, παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Γαλλοαλγερινός άσος, Κερούς Μεχντί, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο. «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Κερούς Μεχντί. Ο σύλλογός μας, τού εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα», ανέφερε η ανακοίνωση.