Βαθμολογία

Επέστρεψε στον ΟΦΗ ο Δασκαλάκης

Τα ασπρόμαυρα θα φορέσει και πάλι ο Σήφης Δασκαλάκης, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του ΟΦΗ και το πρωί της Τρίτης (27/10) ανακοινώθηκε και επίσημα η επιστροφή του στην ομάδα του Ηρακλείου.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας, που θα ανήκει και πάλι στους «ασπρόμαυρους» έπειτα από ένα χρόνο απουσίας , δήλωσε πως στόχος του είναι να αγωνιστεί και πάλι με τον ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα σε δύο χρόνια.

«Δεν θέλω να πω πολλά. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΟΦΗ για την ευκαιρία που μου δίνουν. Στόχος μου είναι να ξαναπαίξω με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκα, σε δυο χρόνια, που θα είμαι στα 35 μου», ενώ για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται, είπε: «Έχω ένα χρόνο αποχής, αλλά μπορώ να καλύψω γρήγορα το χαμένο έδαφος. Θα δουλέψω το επόμενο δίμηνο στην φυσική κατάσταση, γα να μπορέσω να βοηθήσω και εγώ όσο πιο γρήγρα την ομάδα στο στόχο που έχει θέσει».

Η ανακοίνωση του συλλόγου ήταν η εξής:

«Ο Σήφης Δασκαλάκης επιστρέφει στον ΟΦΗ. Ο 33χρονος γκολκίπερ συμφώνησε με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στην Γ Εθνική. Ο Δασκαλάκης που μετράει πάνω απο 100 συμμετοχές στην Σούπερ Λίγκα, βρέθηκε στα γραφεία του ΟΦΗ την Τρίτη (27/10) και υπέγραψε την συμφωνία του με τον ΟΦΗ. Ο έμπειρος γκολκίπερ ουσιαστικά επιστρέφει στον ΟΦΗ μετά απο ένα χρόνο αποχώρησης απο την κρητική ομάδα.

Ο Σήφης Δασκαλάκης γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου 1982. Εχει αγωνιστεί σε ΟΦΗ, Εργοτέλη, Ολυμπιακό και Βέροια. Ο Δασκαλάκης θα ξεκινήσει ειδικό ατομικό προπονητικό πρόγραμμα απο την Τετάρτη (28/10), καθώς προέρχεται απο μια επέμβαση περιτονίτιδας».