Βαθμολογία

Νέο συμβόλαιο για Παπασταθόπουλο

Την ποδοσφαιρική του Ιθάκη φαίνεται πως έχει βρει στην Ντόρτμουντ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος θα παραμείνει εκεί έως το 2019. Ο Έλληνας στόπερ αποτέλεσε το καλοκαίρι του 2013 επιλογή του Γιούργκεν Κλοπ και χαίρει της εμπιστοσύνης και του Τόμας Τούχελ.

Έτσι τη Δευτέρα (26/10) ανακοινώθηκε πως υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ίδιο να δηλώνει: «Η πόλη του Ντόρτμουντ, η Μπορούσια και ο κόσμος εδώ έχουν γίνει για μένα και την οικογένειά μου δεύτερο σπίτι μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φοράω για πολλά χρόνια ακόμη την κιτρινόμαυρη φανέλα».

Από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίχαελ Τσορκ, είπε: «Χαιρόμαστε πολύ που καταφέραμε να κρατήσουμε έναν από τους καλύτερους παίκτες μας με μεγάλο συμβόλαιο».

Τέλος, ο Παπασταθοπουλος έκανε και την ακόλουθη τοποθέτηση μέσω facebook: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα της Borussia μέχρι το 2019.

Το Dortmund για εμένα και την οικογένειά μου αποτελεί το δεύτερο σπίτι μας καθώς εισπράττουμε καθημερινά την αγάπη του κόσμου, τόσο της ομάδας όσο και ολόκληρης της πόλης. Οι άνθρωποι της Borussia με κάνουν να αισθάνομαι σημαντικός και να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια τόσο μεγάλη ομάδα.

Αγωνίζομαι σε μια ομάδα που ο κόσμος της δημιουργεί σε κάθε παιχνίδι φανταστική ατμόσφαιρα, απο τις πιο ωραίες στον κόσμο και πάντα δείχνει την αφοσίωση του στην ομάδα. Από την πλευρά μου δεσμεύομαι ότι, θα δίνω πάντα το 100% για την ομάδα. Όλοι μαζί έχουμε να επιτύχουμε πολλά»!