Βαθμολογία

Η ΠΑΕ ΑΕΛ για τις τιμές εισιτηρίων με Ολυμπιακό Βόλου

Πληροφορηθήκαμε ότι ορισμένα ΜΜΕ και πρόσωπα που εμφανίζονται σε αυτά ως οπαδοί μας διαμαρτύρονται για την αύξηση της τιμής του εισιτηρίου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, την ημέρα κατά την οποία παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας, έκανε σαφές σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο Δημαρχείο Λάρισας παρουσία του Δημάρχου Λαρισαίων κ. Καλογιάννη, ότι τα εισιτήρια διαρκείας θα είναι πολύ φθηνά, εν σχέσει με το κόστος του γηπέδου για να τα προμηθευτεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος.

Την ίδια ημέρα στην ίδια συνέντευξη έγινε σαφές ότι οι αγοραστές και κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα επιβραβευθούν γι' αυτή τους την επιλογή τους να στηρίξουν την ομάδα με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, παρακολουθώντας 20 και πλέον αγώνες της ομάδας και αυτοί οι οποίοι θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν μόνο τα ντέρμπι και λίγους αγώνες θα επιβαρυνθούν στην τιμή εισιτηρίων αυτών των αγώνων.

Η αύξηση του εισιτηρίου στον επόμενο αγώνα αλλά και στα παιχνίδια Κυπέλλου με ΑΕΚ και Ξάνθη το Δεκέμβριο, αλλά και τα υπόλοιπα ντέρμπι του 1ου και 2ου γύρου είναι μια επιβράβευση για όσους αγόρασαν εισιτήρια διαρκείας για τους ίδιους και τις οικογένειες τους.

Γι αυτό το λόγο η ΠΑΕ ΑΕΛ συνεχίζει να πωλεί εισιτήρια διαρκείας ακόμη και σήμερα και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι και την ημέρα αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο AEL FC ARENA, στις 2 Δεκεμβρίου.

Άλλωστε, γι αυτούς που διαμαρτύρονται  η ΠΑΕ ΑΕΛ και για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου έχει εκδόσει 4.000 εισιτήρια των 5€ για τους ενήλικες οπαδούς στα πέταλα και 1600 εισιτήρια παιδικά για την ανατολική και για την δυτική κερκίδα, καταφέρνοντας έτσι να προμηθεύσει με πολύ φθηνό εισιτήριο άνω του 50% των υποστηρικτών της που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι, αν συνυπολογίσουμε τα Κοινωνικά Εισιτήρια, τα εισιτήρια ανέργων, τους δικαιούχους της λίστας του κ. Πηλαδάκη αλλά και του κατόχους διαρκείας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι στη διάθεση των ΜΜΕ να τοποθετηθεί επί του θέματος μέσω του Γενικού Διευθυντή της κ.Σωτήρη Μάρκου αν χρειαστεί.