Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Θεοδοσιάδη ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Στο πρόσωπο του Νίκου Θεοδοσιάδη βρήκαν οι ιθύνοντες του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας τον άνθρωπο που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας και θα την οδηγήσει στο δρόμο των επιτυχιών στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής.

Ο 42χρονος τεχνικός, που διαδέχεται στην τεχνική ηγεσία τον Νίκο Τσιτσιλίκα, θα αρχίσει άμεσα δουλειά, κάνοντας ουσιαστικά το χαλάρωμα πριν από το παιχνίδι Κυπέλλου με την Πύδνα Κίτρους. Ο Θεοδοσιάδης στο παρελθόν εργάστηκε στους πάγκους των Ηρακλή, Πιερικού και προσφάτως του Διαγόρα Σεβαστής.

Παράλληλα, ο απερχόμενος προπονητής, που αποχώρησε μετά την κυριακάτικη (25/10) ήττα με 2-0 από τον Αιγινιακό, με δήλωσή του ευχαρίστησε τους διοικούντες και τα υπόλοιπα στελέχη της ομάδας για τη συνεργασία, αλλά και τον φίλαθλο κόσμο, αναγνωρίζοντας την πολύ καλή σχέση που είχαν οι δύο πλευρές πριν το διαζύγιο. Αναλυτικά:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και τον Γιώργο Γαβρίδη, για την καλή συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα που εργάσθηκα στον σύλλογο. Θερμά ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές, τους συνεργάτες μου και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για την κοινή μας πορεία στην ομάδα του Αχιλλέα.Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και ιδιαίτερα στην ομάδα».